Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nestíháte, ale nesmí to být vidět? S těmito čtyřmi triky budete upravená za pět minut!

  • Čeká vás spoustu povinností? Upravit se stihnete i během pěti minut
    2. března 2023 | 06:00

    Známe to všechny. Povinnostmi nabité dny, kdy od rána nevíme, kam dřív skočit. Co když při tom však stále chcete vypadat alespoň trochu jako člověk? Přinášíme vám tipy, se kterými během pěti minut zamaskujete, že jste zrovna v jednom kole.

    Nechcete, aby vás kdokoliv spatřil tak, jak jste ráno vstala z postele, ale na úpravy není čas? Nastavte si budík, aby vás vzbudil o pět minutek dříve, a jdeme na to! Takhle na vás nikdo nepozná, že máte zrovna „busy day“.

  • Záchranář image jménem suchý šampon

    Vzbudila jste se s mastnými vlasy, ale vážně nemáte čas na mytí a vysoušení vlasů na poslední chvíli? Nezoufejte. Vaši image zachrání nepostradatelný pomocník jménem suchý šampon. Zakoupit ho můžete v prášku i ve spreji. Jeho aplikace je velice jednoduchá. Naneste ho ke kořínkům vlasů a pořádně vmasírujte. Poté můžete vlasy otřít suchým ručníkem a následně je ještě učesat. Vlasy tak budou celý den vypadat jako právě umyté.

    Jak vykouzlit účes během chvilky? Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Nevíte po ránu, co s vlasy? Vykouzlete účes během chvilky pomocí těchto triků! • VIDEO: Videohub

  • Účes á la ležérní „bobek“

    Nejsou vaše vlasy po probuzení zrovna v nejlepší kondici? Nezoufejte, místo čekání, než se vám nahřeje žehlička, vsaďte na rafinovanost velice snadného účesu. Jistě se shodneme, že vytvořit perfektní uhlazený drdol zabere poměrně hodně času. Co když si ale na hlavě vytvoříte záměrně ležérní neupravený „bobek“? Kreativitě se v tomto případě meze rozhodně nekladou. Nepotřebujete pírka, vystačíte si s jednou gumičkou a pramínky vlasů vám mohou nepravidelně čouhat odkudkoliv. Tvorba takového účesu vám zabere nanejvýš třicet vteřin a můžete vyrazit.

  • Rozjasňující CC nebo tinted krém

    Pro dny, kdy nemáte čas vytvářet dokonalý make-up, ale zároveň nechcete světu rovnou odhalit všechny nedokonalosti své pleti, se hodí mít po ruce rozjasňující CC nebo tónovací krém. Jejich výhodou je, že pleť vyživují, zakryjí drobné nedokonalosti, a dokonce ji krásně sjednotí. Některé typy se navíc mohou pochlubit také dostatečně vysokým SPF faktorem chránícím pleť před škodlivým vlivem slunečního záření. CC krém můžete doplnit také tekutým korektorem, který schová výraznější pupínky i kruhy pod očima.

  • Bez oblíbené rtěnky ani ránu

    Jestli zrovna vůbec nestíháte kompletní make-up, nevadí. Vystačíte si s oblíbenou rtěnkou v kombinaci s krémem a korektorem. Jedno sympatické pravidlo říká, že když zvýrazníte rty, neměla byste to již přehánět s malováním očí. Takto decentní look je vhodný nejen do práce, ale také na nákup nebo třeba i na oběd s kamarádkou. Přirozenost zkrátka frčí. A to nejen když zrovna spěcháte, přijde celkem vhod. Sáhněte proto po své oblíbené rudé nebo trendy nude rtěnce, která dodá vašemu vzhledu potřebný šmrnc. Nemusíte ji už doplňovat linkami ani kouřovými stíny. Vsaďte se, že budete vypadat elegantně a zároveň přirozeně.

Autor: Tereza Brožová
Diskuse ke článku
.