Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Budete překvapeni! Tohle všechno lze vyčíst z vaší tváře

Co lze vyčíst z vaší tváře?
24. listopadu 2022 | 06:00

Věřte, nevěřte – tvar a velikost nosu, brady nebo očí toho o nás prozradí víc než dost. Ani nemusíme otevřít pusu.

Povahové rysy, sklony k různým chorobám nebo to, jak si vedete ve vztazích. Tak přesně tohle všechno odhalíte během jediného pohledu. Mrkněte do zrcadla a pak očima přelétněte následující řádky. Sedí to alespoň trochu?

Tip na video: Jak šetrně pečovat o svou pleť? 

Video se připravuje ...
Péče o pleť i planetu: Udržitelná a čistá kosmetika • VIDEO: Videohub

Čelo

Vysoké značí vysokou inteligenci a otevřenost. Naopak užší jistou zatrpklost a sklon k pomluvám. Široké cílevědomost až urputnost. Mračivka – tedy svislá vráska nad kořenem nosu – vypovídá mnohé o tvrdohlavosti až panovačnosti. Více vodorovných vrásek na čele je znakem šťastné povahy, které vycházejí vztahy.

Uši

Velké uši, za které se vám možná lidé kdysi posmívali, jsou výhrou – nositelé hýří nápady, dovedou na sobě tvrdě pracovat, jsou neustále plní energie a nápadů. Malá ouška ukazují na to, že vládnete taktem, věci si i třikrát promyslíte, než je vyslovíte, obáváte se, abyste někoho svými slovy neranili. Nemáte ani touhu cpát se do popředí. Odstávající uši mají lidé, kteří neprožili příliš šťastné dětství, mají nízké sebevědomí, snaží se příliš nevyčuhovat.

Nos

Drobný nosík může působit sexy, ale taky poukazuje na jisté slabosti, jeho nositelka se v životě prosazuje jen stěží. Pršáček souvisí s nezralostí a jistou dávkou lehkomyslnosti. Rovné nosy bez sebemenší chybičky mají nejčastěji osoby s jasnými plány, které se dovedou prosadit. Ostrý, krátký nos prozrazuje, že jde o lidi věčně nespokojené, kteří nemají výdrž. Vše je rychle omrzí.

Tváře

Výrazné syslí tváře mají ti, kteří jsou sobečtí, chtějí toho od života urvat co nejvíce, na potřeby druhých příliš nehledí. Plné, naducané mají lidé s čistou duší. Pečují o druhé, až příliš jim záleží na tom, aby vztahy s nimi měli co nejlepší. Jejich vlastní potřeby ustupují do pozadí. Propadlé tváře poukazují na přísné lidi, kteří za všech okolností dodržují pravidla. Trpí na bolesti hlavy a žaludku. Vůbec jim nevadí strávit celý život o samotě. Široké lícní kosti mají vůdci, ke kterým ostatní vzhlíží.

Rty

Velká ústa znamenají, že jste dobří v komunikaci, s lidmi to umíte. Nedělá vám problém se s kýmkoli seznámit. Malá, úzká ústa mají zase ti, kteří jsou založením spíše vážnější a nepříliš důvěřiví. Naprosto přesně ale vědí, po čem touží. Silnější spodní ret bývá znakem povrchnosti, jistého snobství, pýchy. Tito lidé mají cíle a ambice vysoké, umějí jít přes mrtvoly. Každého si ale celkem snadno omotají kolem prstu, mají dar přesvědčivosti.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Kateřina Pokorná