Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Otestováno: Kosmetické novinky, se kterými si užijete jaro!

25. dubna 2022 | 06:00

Nastal čas na nákup nové kosmetické výbavy. A pokud nevíte, co stojí za vyzkoušení, daly jsme pro vás v redakci dohromady tipy na 7 beauty favoritů, které jsme si oblíbily.

Co všechno jsme pro vás pečlivě vyzkoušely? Sérum proti kruhům pod očima, krém, který působí preventivně jako štít proti stárnutí, odličovací masku pro problematickou pleť a další produkty, které působí blahodárně a dodají pleti energii. Objevte s námi pleťovou kosmetiku, která si rozhodně zaslouží pozornost.

Šéfredaktorka Majka testovala: Super BB Cream, Erborian, 15 ml, 560 Kč

Make-up je pro mě základ každodenního líčení, ale na léto ho měním za lehčí BB krém. Jen potřebuji, aby byl dostatečně krycí, zmatňující, příjemný na pokožce a ideálně ji ještě vyživoval a hýčkal. Tohle všechno jsem u luxusního BB krému plného bylinek včetně výtažku z ženšenu našla. Má příjemnou konzistenci, pleť sjednotí a zmatní a je příjemný na dotek. Má jen jednu nevýhodu. Musíte si za něj připlatit. 

 

Redaktorka Štěpánka testovala: Odličovací maska Hebká tvářička, Havlikovaapoteka.cz, 421 Kč

Odličovací maska má lehkou konzistenci mléka, které čistí pleť od make-upu i nečistot a mastnoty. Zanechává pleť jemnou a neucpává póry, proto je vhodná i pro mou problematickou pleť. Obsahuje navíc meduňku, která tlumí zarudnutí pokožky a urychluje hojení. Vůně je velmi příjemná se zemitým podtónem. Produkt určitě splnil má očekávání a mohu ho doporučit.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Lucie Ulmanová