Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Gabriella Salvete nepřestává překvapovat

29. dubna 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Většina žen jistě někdy slyšela o značce dekorativní kosmetiky Gabriella Salvete. Její věhlasný smysl pro detail a spokojenost zákazníka okouzlil nejednu z nás. Vynikající poměr ceny a kvality přidává Gabrielle na její oblíbenosti, která v posledních letech roste obrovským tempem. Pro svou oblíbenost se Salvete rozhodla potěšit věrné zákaznice a rozšířit sortiment. Pohodlně se usaďte a pojďte se seznámit s novinkami, které vám zpříjemní chladné jaro a připraví vaši pleť na již očekávanou dávku letního slunce.

Pleť je potřeba čistit!

Aby naše pleť mohla fungovat tak jak má a my neměli zbytečné starosti s pupínky, nebo předčasnou tvorbou vrásek, musíme jí dopřát pořádný nádech. Jak všechny víme, čistá pleť je prvním krokem ke zdravé pleti. Salvete tedy přichází s pomůckami na čištění pleti. Od klasických bavlněných jednorázových tampónků po úžasnou čistící houbu na obličej s názvem Cleansing Puff. Myslí tak i na zákaznice, kterým záleží na přírodě. Cleansing Puff je totiž pratelná houbička z příjemného materiálu, jenž na sebe váže nečistoty a make-up. Je vhodná k použití za mokra, ať už pouze na bázi vody, nebo se speciálním přípravkem pro čištění pleti.

Autor: el nino parfum, s.r.o.

Čistá pleť potřebuje relax

O relaxaci pleti se postará kolekce pleťových masek. V tomto směru zapojila Gabriella Salvete svou fantazii opravdu naplno. Vybírat můžeme ze široké nabídky 15ti minutových plátýnkových masek na obličej s různými účinky, např. kokosová maska pro hloubkovou hydrataci a revitalizaci pleti.

Autor: el nino parfum, s.r.o.

 

K plátýnkovým maskám můžeme přiřadit i masky na nohy a ruce. Jedná se o rukavice a ponožky ze stejného materiálu, které jsou přímo určené na chodidla a dlaně. Opět vám postačí 15 minut a efekt je viditelný okamžitě. Abychom nezůstali jen u plátýnek, Salvete nabízí také krémové masky na obličej ať už klasické vstřebávací, nebo slupovací masku Black Peel Off s obsahem černého uhlí. Aplikaci krémových masek vám usnadní Face Mask Aplicator – silikonová „špachtlička“.

Autor: el nino parfum, s.r.o.

Relax si zaslouží celé tělo

Když už dopřejeme odpočinek naší pleti, nesmíme zapomenout ani na tělo. Kůži je též nutné správně hýčkat. S šumivými bombami do koupele to zvládne opravdu každý. Bomby jsou dostupné v několika vůních jak pro dospělé, tak se speciálním složení pro citlivou dětskou pokožku. Jarní a letní atmosféru dokonale naladí Bath Bomb Mango a u dětí jistě bude mít úspěch úžasně voňavá a barevná bomba Kids Cherry.

Všechny tyto produkty a mnohé další můžete vyzkoušet i vy. Stačí pár kliknutí na internetový obchod s parfémy a kosmetikou parfemy-elnino.cz. Nákup dovezeme až k vám domů a vy si budete užívat příjemnou relaxaci a přípravu na teplé letní období.

Autor: el nino parfum, s.r.o.