Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Rychlá online půjčka s vyplacením do 15 minut na účet

21. dubna 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Ať vás zaskočil výdaj v podobě rozbitého spotřebiče, nebo se zpozdila výplata od zaměstnavatele, nemusí řešení složitě hledat. Pomoci totiž může online půjčka, která je díky optimalizovanému procesu posuzována do 5 minut, a v případě schválení máte za dalších deset peníze na účtu. O rychlou půjčku lze požádat odkudkoliv třeba přes mobilní telefon.

Jak vysoký úvěr můžete získat a na jak dlouho  

Některé nebankovní společnosti se zaměřuje na řešení nestandardních životních situací, jako jsou práv malé nečekané výdaje, nebo zvládnutí těžkého období, když nevyjdete s penězi. Svým klientům proto nabízí online půjčky do 10 000 Kč, s nimiž lze uhradit většinu menších výdajů. Závazek vás přitom nezatíží na dobu delší, než si sami zvolíte.

I když vám někde nenabízí závazek na nejméně rok, u nižších částek to nemusí být zcela žádoucí. Zejména v momentech, kdy zvládnete online půjčku uhradit hned z příští výplaty. Z tohoto důvodu je také splatnost nastavena na 5 až 30 dní, a vy sami si určíte, na jak dlouho peníze potřebujete. Čím kratší období zvolíte, tím méně zaplatíte na úrocích.

Schválení i vyplacení je hotové do 15 minut  

Na peníze opravdu nemusíte čekat dlouho. V jednoduchém procesu žádosti stačí vyplnit základní údaje a odeslat ho k posouzení, do něhož se pracovníci pustí obratem. Ve spolupráci s moderními technologiemi znají výsledek do 5 minut a obratem vám ho sdělí do SMS zprávy. A bude-li vaše žádost o rychlou online půjčku schválena, přistoupí k vyplacení peněz.

Ani v tomto případě nebudete muset čekat, jak je u některých poskytovatelů stále zvykem. Ihned po uzavření smlouvy tak dostanou pracovníci pokyn, aby vám peníze převedli na bankovní účet, kde je můžete mít už do 10 minut od schválení. Stačí, abyste měli stejnou banku, nebo ta vaše podporovala příjem okamžitých plateb (to zvládá většina velkých bank).

Žádost odešlete z telefonu nebo počítače  

Nemusíte se omezovat na místo ani otevírací dobu a využít čas lépe. Celý proces je nastaven tak, abyste mohli o půjčku požádat z pohodlí domova, ale klidně i přímo z nákupního střediska nebo autoservisu. Stačí vám k tomu počítač, tablet nebo mobilní telefon s připojením k internetu a pár minut času, abyste vše vyplnili.