Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Tyhle kousky prostě musíte mít. Napište si Ježíškovi

6. prosince 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

A je to tady. Do Vánoc zbývají necelé tři týdny a vy stále ještě nemáte pohromadě dárky pro všechny své blízké? Knihy jste všem kupovali vloni, zážitky zase dostali k narozeninám. Anebo cítíte, že stále ještě chybí TEN jeden osobní a výjimečný dárek, kterým vyjádříme svůj vztah? Anebo chcete ještě napsat Ježíškovi o dárek pro sebe? Máme pro vás tip, jak vše elegantně zařídit. Sáhněte po jistotě, kterou je stříbrný šperk.

České stříbrná krása

Šperky byly odjakživa pozorností, kterou si lidé vzájemně projevovali svou náklonnost. Ať už je šperk malý nebo velký, vždy v sobě nese něco ušlechtilého, tajemného a napínavého, vždy to pohne s emocemi. Na ty míří široká nabídka českých stříbrných šperků značky MOSHNA, ve které nechybí drobné a něžné i výrazné a elegantní šperky pro ženy, chlapácké kousky pro pány či roztomilé šperky z dětské kolekce Jungle Pinkee pro všechny malé princezny. Skutečným hitem se však stala nová rhodiovaná kolekce šperků Exclusive inspirovaná pohádkovými kraji Dálného východu. Všechny šperky z naší stříbrné dílny jsou v jedinečném českém designu a vysoké kvalitě zpracování.

Stříbrné šperky z úspěšné kolekce MOSHNA Exclusive
Autor: MOSHNA

To nejlepší pro naše nejmenší

Rozzářená dětská tvář je ten nejkrásnější dárek, který můžeme dostat. Proto mysleli designéři a šperkaři i na mladé slečny a princezničky. Spousta zvířátek, kytiček a dalších roztomilých motivů v podobě překrásných stříbrných náušnic, přívěsků s řetízkem nebo náhrdelníků je tím ideálním dárkem pro malé parádnice. Všechny šperky jsou zdravotně nezávadné, a tak se o zdraví svých dětí nemusí obávat ani jejich maminky.

Autor: MOSHNA

Myslete na radost i zdraví

Stejně jako na design, myslíme i na kvalitu. Všechny šperky vyrábíme z kvalitního sterlingového stříbra 925/1000 a neobsahují žádné škodlivé látky, jako nikl nebo kadmium. Navíc je povrch všech šperků opatřen ochrannou vrstvou čistého stříbra nebo rhodia. Díky tomu jsou šperky nejen krásné, ale také antibakteriální a alergicky neutrální. Důkazem výjimečnosti a kvality zpracování je i to, že dětské šperky Jungle Pinkee prošly přísným výběrem a nyní se prodávají i v pražské pobočce Hamleys – nejstaršího hračkářství na světě. S hrdostí tak garantujeme jejich zdravotní nezávadnost. Vyberte si ty nejkrásnější dárky na www.moshna.cz ještě dnes a užijte si pozornost, kterou právem sklidíte.