Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

KLEENEX – Na Tobě mi záleží

13. prosince 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Máte u sebe vždycky kapesníky, přestože nemáte ani rýmu ani alergii? Nosíte je v kabelce pro jistotu, kdyby náhodou byly třeba? Nabídnout kapesník, klidně i cizímu člověku, který jej náhle potřebuje, je velmi lidské gesto. Tím, že máte kapesník připravený pro někoho blízkého, říkáte beze slov – Na Tobě mi záleží.

Výrazem vděku nemusí být jen bonboniéra

Záleží Vám na rodině, na někom blízkém, milém, na někom koho máte rádi, kdo je pro Vás důležitý. Chcete pro něj jen to nejlepší, chcete, aby se cítil dobře i ve chvílích oslabené imunity. Kvalitní kapesník určitě nepřinese další obtíže v podobě odřeného, podrážděného okolí nosu.

Autor: Kleenex

Ideální kapesník

Takovým ideálním kapesníkem je KLEENEX® Balsam, který obsahuje výtažky z měsíčku lékařského. Právě proto jsou kapesníky Kleenex potaženy jemnou vrstvou balzámu s výtažky z měsíčku lékařského. Hlavní léčebné využití měsíčku je zevně na těžce se hojící rány, většinou ve formě obkladů či masti. Velmi dobře pomáhá i při drobných poraněních. Právě proto jsou kapesníky Kleenex Balsam potaženy jemnou vrstvou balzámu s výtažky z měsíčku lékařského. Kapesníky Kleenex Balsam jsou dermatologicky testovány a jsou hypoalergenní.

KLEENEX® Balsam je k dostání v boxu i kapesním balení.

Autor: Kleenex