Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jak potěšit ženy pod stromečkem? Nechte se inspirovat produkty luxusní péče od značky Braun

Snad každá žena ocení hladkou pokožku.
27. listopadu 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Na vymýšlení vánočních dárků vás zrovna neužije a ještě jste stále nenatrefili na ten „pravý“? Zkuste se inspirovat u značky Braun. Šetrná a inovativní péče o vzhled potěší každou ženu a nejnovější vychytávky od Braun zaručí spokojenost po celý rok!

Epilátor Braun Silk-epil SensoSmart: jděte na to inovativně

Jak zajistit hladkou a zářící pokožku po dobu až čtyř týdnů? S tím pomohou první chytré epilátory Braun Silk-épil SensoSmart. Disponují novou technologií SensoSmart, která pomocí světelné diody upozorní na příliš velký tlak na pokožku během epilace tím, že se rozsvítí červeně.

Epilátor Braun Silk-epil SensoSmart.
Autor: Procter Gamble - Rakona

Účinnost epilace se totiž s vysokým tlakem na pokožku snižuje. Díky této technologii odstraníte i ty nejjemnější chloupky, které nezachytí ani vosk, a vaše pokožka tak zůstane sametově hebká a bez chloupků až po dobu čtyř týdnů. Braun Silk-épil SensoSmart seženete od 2 799 Kč (cena v závislosti na zvoleném modelu). 

Epilátor Braun Silk-expert IPL: metoda trvalého odstranění chloupků

 Braun Silk-expert IPL využívá nejrychlejší metodu intenzivního pulzujícího světla (IPL) a dokáže tak odstranit chloupky natrvalo. Revoluční technologie účinně přerušuje cyklus růstu chloupků. Senzor téměř nepřetržitě detekuje tón vaší pokožky a přizpůsobuje jí tak intenzitu záblesku. Jedna procedura trvá pouze osm minut a ošetřit můžete všechny části těla včetně obličeje.

Epilátor Braun Silk-expert IPL.
Autor: Procter Gamble - Rakona

Produkt byl klinicky testován a 94 % žen potvrdilo jeho vysokou účinnost. A co je nejlepší? Odstraňování chloupků s Braun Silk-expert IPL je téměř bezbolestné. Konečně si tedy můžete dopřát profesionální péči z pohodlí vašeho domova. Přístroje Braun Silk-expert IPL jsou dostupné od 10 999 Kč (cena v závislosti na zvoleném modelu).

Čistící kartáček Braun FaceSpa Pro: nejspolehlivější péče o pleť

Multifunkční sada na obličej Braun FaceSpa Pro kombinuje několik funkcí a pomáhá tak nejen s odstraněním nežádoucích chloupků a s čistěním pleti, ale také s celkovou regenerací pokožky.

Čisticí kartáček Braun FaceSpa Pro.
Autor: Procter Gamble - Rakona

Přístroj disponuje několika vyměnitelnými nástavci - epilátorem, čisticími kartáčky a unikátní kovovou tonizační hlavou MicroVibration, která za pomoci jemných vibrací napomáhá s efektivnějším nanášením denních i nočních obličejových krémů. Braun FaceSpa Pro pořídíte za doporučenou cenu 3 999 Kč.