Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Toužíte po zářivém úsměvu a krásných bílých zubech? Vyzkoušejte zubní korunky na počkání!

4. ledna 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Bílý a zdravý chrup je jednou ze známek ženské krásy a přitažlivosti. Která z nás po něm někdy nezatoužila. Existuje mnoho metod. Jednou z nejspolehlivějších jsou zubní korunky. Těmi docílíte nejen dokonalé bělosti, ale především snadno vyřešíte všechny nedokonalosti vašeho chrupu. A co je nejlepší, nyní můžete mít vytoužený úsměv už za pár hodin.

Brandeis Clinic je nejlépe vybavenou soukromou klinikou estetické stomatologie v České republice. Při své práci používáme pouze nejlepší dostupná zařízení a materiály, cena ošetření na Brandeis Clinic je přitom srovnatelná s ostatními kvalitními klinikami estetické stomatologie v Praze. Pokud vás trápí nedokonalosti vašeho chrupu, kontaktujte nás s žádostí o úvodní konzultaci, rádi vám pomůžeme!

Zubní náhrady zhotovujeme z disilikátové keramiky, nejkvalitnějšího dostupného materiálu, který má skvělé estetické vlastnosti a extrémně dlouhou životnost. Přímo na klinice máme 2 roboty CEREC©, které vyrábí zubní náhrady na základě 3D snímku pacientova chrupu. Korunky tak plně respektují skus, nepřekáží a zároveň nejsou nadměrně namáhány. Stomatologové Brandeis Clinic dokáží během 1 dne zhotovit až 20 korunek, odpadá tedy nošení dočasné náhrady.  Díky tomu, že veškeré práce probíhají přímo na klinice, můžeme našim klientům zaručit dokonalé výsledky, viz níže krátká ukázka chrupů našich pacientů před a po ošetření na Brandeis Clinic.

Autor: BRANDEIS CLINIC, s.r.o.

Autor: BRANDEIS CLINIC, s.r.o.

Autor: BRANDEIS CLINIC, s.r.o.

Více foto najdete ZDE.

Pokud nejste spokojeni se stavem svého chrupu, jsme vám kromě korunky schopni nabídnout také:

-        nahrazení amalgámových plomb keramickými výplněmi

-        vybělení zubů až o 9 odstínů

-        srovnání zubů 5 typy rovnátek

-        - zhotovení fazet

Veškeré zákroky provádí na Brandeis Clinic zkušení pracovníci s mnohaletou praxí a skvělými výsledky. I proto dnes na Brandeis Clinic chodí většina pacientů na základě doporučení od svých známých.

Do odvolání úvodní konzultace zdarma!

Vhodný postup ošetření ve vašem konkrétním případě Vám pracovník Brandeis Clinic sdělí po úvodní konzultaci, která je do odvolání zdarma. O termín vstupní konzultace lze požádat prostřednictvím formuláře uvedeného na této stránce.