Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kštice jak zamlada! Nový způsob léčby, který vám navrátí zpět vaši hřívu

19. září 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Ztráta vlasů trápí až třetinu populace. Není to však pouhá vada na kráse. Mnohdy ji doprovází problémy v osobním životě, které se projevují nízkým sebevědomí nebo dokonce ztrátou partnera. Vypadávání vlasů se může týkat každého z nás. Řešením je revoluční léčba v Derma Medical Clinic.

Pro krásu se nemusí trpět

Mnozí si určitě představí pod spojením „léčba vypadávání vlasů“ širokou paletu „zaručeně“ účinných přípravků, u kterých stačí brát jednu tobolku denně a vlasy samy vyrostou. Realita je ovšem taková, že naprostá většina těchto přípravků jsou pouze doplňky stravy, které nemají téměř žádný léčebný účinek.

V Derma Medical Clinic však šli cestou, která je opravdu funkční a založená na nejmodernějších metodách estetické medicíny.

Jeden, dva, tři – pouhé tři kroky stačí k návracení vlasů

Pouhé tři účinné procedury stačí k výsledků, které vás ohromí. 

1. mikrojehličková terapie

2. aplikace bioaktivní plazmy obohacené o trombocyty

3. ošetření excimerovým laserem

Pacient s alopecií před léčbou
Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.

Jak ošetření probíhá?

Kombinovaná regenerativní medicína je velmi šetrnou metodou sloužící k obnovení růstu vlasů. Nejdříve se pomocí velmi malých mikrovpichů nabudí průtok krve. Poté se aplikuje  bioaktivní plazma obohacená o tromobocyty, která slouží jako takový stavební materiál našeho těla. Plazma se získá přímo z pacientovy krve. Tím je docíleno toho, že se do těla již nedostanou žádné cizí látky, které by mohly vybudit negativní alergickou reakci. Pacient se tak léčí pomocí tělu přirozených zdrojů. A posledním krokem je ošetření excimerovým laserem, který významně podpoří a urychlí celý proces léčby,“ doplňuje MUDr. Michal Sičák, majitel Derma Medical Clinic.

Zarostlá ložiska po léčbě v Derma Medical Clinic
Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.

Přirozeně krásná

„Bohužel, u ženy pleš není moc tolerovaná. A hlavně jsem se sama sobě nelíbila. Vyzkoušela jsem všechno možné i nemožné. Nic nefungovalo. Byla jsem již zoufalá. Náhodou jsem narazila na léčbu u Derma Medical Clinic. A jsem nadmíru spokojena. Profesionální přístup odstranil všechen strach a výsledky byly skvělé. Konečně se cítím zase jako žena.“ Popisuje svojí zkušenost Zdena z Prahy, 56 let.

Není čas ztrácet čas

Přijďte do Derma Medical Clinic a skoncujte s pleší jednou pro vždy. Staňte se opět ženou s krásnými vlasy, kterými oslníte každého muže ve vašem okolí.

Více informací o léčbě naleznete na www.dermamedicalclinic.cz/cl/lecba-ztraty-vlasu/193