Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vitiligo. Nemoc, kterou trpěl i Michael Jackson, lze léčit!

3. října 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Až padesát miliónů lidí po celém světě trpí onemocněním vitiligo. Tato nemoc se projevuje ztrátou pigmentu v četných malých oblastech. Do nedávné doby neexistovalo žádné účinné řešení, které by jej vyléčilo. V Derma Medical Clinic však přichází se zcela převratnou a účinnou léčbou, která se nazývá kombinovaná regenerativní medicína.

Stop bílým skvrnám!

Nemoc bílých skvrn, jak se laicky vitiligo nazývá, nenacházela dlouhou dobu žádnou opravdu funkční léčebnou metodu. V běžné praxi se používaly krémy, většinou na kortikoidovém základu, které zatěžovaly organismus svými negativními vedlejšími účinky. Možným východiskem se mohla jevit autotransplantace, ale tato metoda je velmi náročná, a je nutné ji provést chirurgicky. Derma Medical Clinic ale nabízí způsob, který je spásou pro všechny trpící vitiligem a zatíží organismus minimálně.

Celý rozsah bílých skvrn byl zapigmentován
Autor: Derma Medical Clinic, s.r.o.

Léčba vlastní krví?

Jedná se o kombinovanou regenerativní léčbu, která v sobě spojuje  dvě velmi unikátní a současně účinné metody – aplikaci plazmy obohacené o trombocyty a ošetření excimerovým laserem XTRAC. Celá procedura je složena ze třech účinných kroků, které svým spojením dávají vzniknout fenomenálním výsledkům. Nejprve se pokožka rozruší mikrojehličkovou terapií. Tím se několiknásobně zlepší průtok živin a celkové prokrvení. Následně je přímo z pacientovy krve získána plazma obohacená o krevní destičky, která se aplikuje přímo do postižených míst. „Toto je svým způsobem unikátní možnost, jak vyléčit pacienta naprosto přirozeně. Naše tělo má již ve svých zásobách trombocyty (krevní destičky pozn.red.), které fungují jako stavební a hojící materiál. Pacient je tak léčen vlastní krví, tudíž je velmi jednoduše zábraněno jakýmkoliv vedlejším účinkům nebo alergické reakci,“ doplňuje MUDr. Michal Sičák, majitel Derma Medical Clinic.

Posledním krokem je ošetření excimerovým laserem XTRAC, který svými paprsky zasáhne pouze postižené místo, léčí ho, dopomáhá k rychlému zahojení, a to vše při minimální zátěži organismu. „Léčba v Derma Medical Clinic je unikátní tím, že kombinuje dvě v současnosti nejúčinnější metody léčby vitiliga dohromady. Výsledky jsou viditelné už po prvních aplikacích. Sám jsem byl překvapen, jak je léčba úspěšná,“ vysvětluje MUDr. Sičák.

Pacientka s rozsáhlým vitiligem před léčbou a následně po léčbě. Bílá místa opět zapigmentována.
Autor: Derma Medical Clinic, s.r.o.

Pryč se studem

„Vitiligem jsem trpěla již od svého raného dětství. Nikdy jsem se s tím nedokázala smířit. Byla jsem terčem posměšků od spolužáků a nesnášela jsem to dobře. Později jsem měla i problémy s nalezením partnera. Vyzkoušela jsem všechno možné, ale i když jsem chtěla sebevíc, tak silná vrstva make-upu nepomohla. Až teprve léčba v Derma Medical Clinic mě osvobodila. Už se nebojím vyjít na ulici mezi lidi, a hlavně se cítím krásná. I můj muž, který vždycky říkal, že mu moje skvrny nevadí, poznal, že se bez nich cítím mnohem sebevědomější,“ popisuje svoji zkušenost s Vitiligem Lucie, 33 let.

Léčbou lze vyléčit i poruchu pigmentace v obličejové části
Autor: Derma Medical Clinic, s.r.o.

Dejte sbohem vitiligu

V Derma Medical Clinic vám velmi rádi pomohou s nalezením opětovného sebevědomí. Za  problémy s pigmentací se nestyďte a navštivte jednu z jejich poboček. Více informací naleznete na webových stránkách Derma Medical Clinic.

Video se připravuje ...