Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Proměna redaktorky Hanky: Podívejte se, jak jí sluší jiný účes a pestré oblečení

Video se připravuje ...
Proměna redaktorky Hanky
VIDEO: Tereza Kovářová/BPŽ
25. listopadu 2016 | 06:00

Naše nová kolegyně Hanka (42) je plná optimismu a empatie. Často ale myslí víc na druhé než na sebe. Navíc teď prochází těžkým životním obdobím a má starostí nad hlavu. Výsledkem jsou vlasy, které už nějaký ten měsíc neviděly kadeřníka, unavená tvář a oblečení á la šedá myška. Rozhodla jsem se proto trochu jí pomoci a probudit v ní ženskost, energii a sebevědomí.

Hanka před proměnou

"Nabídka na proměnu je vždycky dvousečná. Na jednu stranu je to milé a těšíte se, na stranu druhou vás logicky napadne: Sakra, asi je to se mnou dost bída, když je co měnit… Takže jsem byla mírně nervózní a značně zvědavá."

Vlasy a styl

Kadeřnice Lea ze salonu Michal Zapoměl radí, aby se Hanka věnovala hlavně výživě svých unavených vlasů. Kvůli častému melírování totiž ztratily vláhu a jsou bez lesku a života. Hanka se obléká nenápadně a jednoduše. Libuje si ve volných střizích a nevýrazných barvách. Neměla by se bát vkusně ukázat světu své přednosti a pustit do svého šatníku svěžest a odvahu.


Hanka po proměně

"Proces to byl dlouhý, ale s výsledkem jsem opravdu spokojená. Nejspíš se takhle nebudu upravovat každé ráno, ale hlavně sjednocené barvy vlasů si moc užívám. Co se stylingu týče, byla jsem mile překvapena. Bránila jsem se křiklavé červené barvě i úzkým džínům. A výsledek? Cítila jsem se sebevědomě a svá," řekla k tomu kolegyně.

Vlasy a styl

Základem bylo sjednotit barvu a lehce upravit střih. Cílem bylo zbavit se žlutého podtónu a vytvořit přirozený zdravý odstín. Nakonec kadeřník natočil vlasy na širší kulmu, v předklonu je prohrábl prsty, pročesal hřebenem a zafixoval lakem.

Ač se Hanka na výběr outfitu dívala s jistou dávkou nedůvěry, nakonec ji styling výborně sednul. Výrazná barva ji rozzářila, tmavé džíny zeštíhlily a béžová vestička dodala celému outfitu šmrnc a hravost. Nebojte se zkusit kousky, které se vám na první pohled zdají příliš extravagantní a výrazné.

Text a styling: Natálie Hrdá, foto: Tonda Tran, oblečení: Zoot.cz, make-up: Žaneta Gi. Zvláštní poděkování za proměnu patří salonu Michal Zapoměl.

Video se připravuje ...
Kadeřnice Lea Trabáková o tom, jak probíhají změny image, i o tom, jaké jsou nejoblíbenější vlasové trendy • VIDEO: Tereza Kovářová/BPŽ

Autor: nat