Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Blogerka Petra LovelyHair testuje rtěnky ve tvaru penisu: Zřejmě nekončí!

Beauty blogerka Petra LovelyHair
8. listopadu 2016 | 09:47

Beauty blogerka Petra Vančurová, kterou určitě znáte jako Petru LovelyHair, se rozhodla nedávno, že skončí kvůli kyberšikaně ze strany diváků. Více než dva měsíce po svém radikálním rozhodnutí však opět publikuje nová videa. Rozmyslela si to?

Petra patří k nejznámějším a nejúspěšnějším beauty blogerkám na české scéně. Pravidelně vyhrávala blogerské soutěže a pro mnoho dívek i žen se stala idolem a zdrojem inspirace. Před více než dvěma měsíci však přidala na svůj YouTube kanál video z názvem Je to konec?!. V něm oznámila, že se rozhodla jako blogerka skončit. Za vším údajně stojí takzvaní hateři, tedy lidé, kteří jí pod videa psali nenávistné komentáře.


„Jsem znechucená z celé té scény, jak na sebe kydají špínu, jsem znechucená z reakcí,“ svěřuje se ve videu svým fanouškům. „Nikdy by mě nenapadlo, že kvůli blbému blogu o kosmetice se tohle může dít." Zároveň však Petra řekla, že má spoustu rozjednaných projektů, které rozhodně dotáhne do konce. Otázkou je, jestli zrovna testování rtěnky ve tvaru penisu je jedním z nich, nebo si blogerka své rozhodnutí rozmyslela. 

Japonskou a americkou rtěnku ve tvaru penisu testuje ve videu, které zveřejnila teprve před pár dny. O tom, že by bylo právě toto video jedno z posledních, nepadne však ani zmínka. V rozhovoru, který jsme s ní dělaly na konci září, však Petra LovelyHair potvrdila, že nikdy nedělá ukvapená rozhodnutí, takže konec jejího blogování je rozhodně definitivní. Pak už jen prozradila, že se jí pomalu rýsuje nový projekt.

Podívejte se na nejnovější video:

Video se připravuje ...
Aktuální video Petry LovelyHair, kde testuje rtěnky ve tvaru penisu. • VIDEO: youtube.com_petralovelyhair/BPŽ

Autor: red