Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nejvtipnější žena českého youtube Sej Roška brzy na Blesku pro ženy!

Video se připravuje ...
Make up tutorial pro každou ženu.
VIDEO: Sej Roška
9. září 2016 | 14:00

Znáte Sej Rošku? Podle nás zatím nejoriginálnější žena na českém youtube doslova boří rekordy. V naší redakci způsobuje každý den výbuchy smíchu. Podívejte se, proč ženu, které byste si na ulici určitě nevšimli, tolik milujeme.

Chcete vypadat jako královna noci? Pak si musíte udělat pořádného obočáka! Že nevíte, co to je? Sej Roška, která s natáčením videí začala teprve před pár týdny, vám poradí. Každá žena totiž ví, že ať už udělá partner na večeři při svíčkách cokoli, je dobré mít stále výraz: „Ty bláho!“ Podívejte se, jak to! A připravte si trojúhelník! Bez něj se Sej Roška neobejde!

Video se připravuje ...
Chcete vypadat jako královna noci? Pak si musíte udělat pořádného obočáka! • VIDEO: Sej Roška

Každá z nás ví, že žádné líčení se neobejde bez dokonalého sjednocení pleti. Sej Roška doporučuje, abyste k vyčistění pleti použili klasický váleček na odstraňování nečistoty z oblečení. Funguje jako dokonalý depilátor a zbaví vás i černých teček. Jak na to? A jaké použít štětce?

Video se připravuje ...
Make up tutorial pro každou ženu. • VIDEO: Sej Roška

 

Do třetice vám přinášíme ukázku, jak na líčení do práce. My vám můžeme slíbit, že tajemnou Sej Rošku jsme potkali nedaleko naší redakce a hned jsme jí přemluvili ke spolupráci. Slibuje, že celé redakci i čtenářkám poradí, co si máme vzít na sebe. Tušíme, že teprve teď budeme konečně trendy.

Video se připravuje ...
Sej Roška ví zcela přesně, jak docílit bezchybné pleti. • VIDEO: Sej Roška

Autor: red