Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vyzkoušeno před kamerou: Novinka cushion make-up vás okouzlí!

4. července 2016 | 06:00

Ztrácíte se v novinkách, které kosmetický průmysl chrlí každý týden? Nemusíte zkoušet všechny, my je otestujeme za vás! Co je to cushion make-up? Jaký krém je perfektní pro citlivou pleť?

Kosmetické firmy se neustále předhánějí v tom, s jakou novinkou přijdou na trh tentokrát. Udržovat si přehled dá celkem práci. Usnadníme vám to – novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co výrobek dokáže a zda stojí za to za něj utrácet peníze. 

Co za novinky jsme vyzkoušely tentokrát? Podívejte se na 20. díl redakčního testování:

Video se připravuje ...
20. díl redakčního testování kosmetiky • VIDEO: Igor Hellebrandt
 

Řasenka od Gabriella Salvete Panoramico Waterproof mě příliš nepřesvědčila. Řasy sice docela natočila, ale o to víc byly slepené, protože ve snaze je natočit jsem řasy projela několikrát. Pokud ale sháníte na léto voděodolnou řasenku, bude vám vyhovovat. Doma jsem ji odličovačem horko těžko sundávala z řas. Stojí okolo 140 Kč.

 

Hypoalergenní krém Nobilis Tilia se hodí pro všechny, kdo mají pleť přecitlivělou a kterým většina krémů dělá problémy. Konzistencí je hutnější, ale vpil se do pleti dobře a klidně bych ho použila i jako podklad pod make-up. Balení 50 ml stojí 164 Kč. 

 

20. díl redakčního testování kosmetiky
Autor: archivy firem

Nobilis Tilia nabízí ještě obličejový regenerační olej Carotino s aloe vera. Hodí se především pro péči o pleť po opalování. Carotino je totiž palmový olej, který je bohatý na obsah beta-karotenu. Regenerační olej můžete použít kamkoli na obličej a 20 ml stojí 254 Kč.

 

Už jste slyšely o cushion make-upu? Make-up L´Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation je novinkou, která vás určitě nadchne – tak jako mě. Předností tohoto druhu make-upů je výsledný přirozený efekt. Pomocí houbičky make-up nanášíte na pleť a díky kompaktnímu balení můžete líčení hravě opravit i během dne. Tento od L´Oréal má navíc SPF 29 a stojí okolo 170 Kč.

 

Krém Remescar bojuje proti vzniku metličkových žil. Doporučují krém používat dvakrát denně po dobu 2 až 3 měsíců. Slibuje okamžité vizuální zlepšení, ale to bohužel potvrdit nemohu.

Máte s některým z výrobků zkušenost? Na další díl se můžete těšit opět v pondělí!

Další trendy ze světa kosmetiky najdete ZDE!

Autor: luh