Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zpěvačka Mista radí, jak si originálně ozdobit nehty!

Zpěvačka Mista vám tentokrát poradí, jak si upravit nehty!
2. června 2016 | 12:00

Chtěla byste své nehty ozvláštnit něčím zajímavým nebo vás zkrátka běžná manikúra omrzela? Právě pro vás je tu nový díl MistaFashion, kde vám zpěvačka Mista a Jana Sajverová, odbornice v nehtovém designu, ukážou aktuálně nejžhavější trendy v manikúře.

Nehtová fólie

Slyšela jste o ní už? Je to jemná fólie s různobarevnými vzory, kterou si obtisknete na nehet.

Jak se používá?

K barevným fóliím je přiloženo i lepidlo na nehty. Ale předtím, než ho budete aplikovat, nezapomeňte si nehty pořádně odlakovat, aby byly čisté a fólie na nich dobře držela. Potom naneste lepidlo na nehty, které vypadá jako bezbarvý lak. Lepidlo nechte zaschnout. Odstřihněte kousek fólie a priložte ji na nehet. V této chvíli potřebujete fólii na nehet pořádně obtisknout. Použijte k tomu klasické manikérské dřívko, které koupíte v drogerii nebo v potřebách pro manikérky.

Fólii pomocí dřívka pořádně přitlačte na nehet. Když se vám fólie dostatečně nalepí na nehet, stáhněte ji dolů a krásný vzor máte hotový. Pokračujte dál. Vzory můžete i střídat a na každý nehet si klidně obtiskněte jinou fólii.

Gelové nehty doma

K tomu, abyste si udělala gelové nehty, už nepotřebujete chodit pravidelně k manikérce. V drogerii seženete gel na nehty, který si jednoduše nanesete, necháte ho zaschnout, přetřete ho bezbarvým lakem, který je k tomu přiložený, a gelové nehty, které dlouho vydrží, jsou na světě. Dají se jednoduše odlakovat a k jejich vytvoření nepotřebujete manikérskou pec. Ušetříte tak čas i peníze.

Pro přesný postup sledujte video:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: MistaFashion


Sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý druhý týden ve čtvrtek objeví exkluzivní video, ve kterém vám zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radí v oblasti krásy a módy.