Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Trápí vás lupénka? S revoluční léčbou si na vás nepřijde!

5. ledna 2016 | 12:23
Prezentace klienta |

Lupénka neboli psoriáza je nejčastější kožní onemocnění, které postihuje nejen kůži, ale i klouby a nehty. Onemocnění postihuje 2 % populace, tedy jen v ČR jí trpí na 200 000 lidí a je nejčastějším důvodem návštěvy kožního lékaře. Pacienti postižení lupénkou se nevyrovnávají jen s fyzickou bolestí, psoriáza zasahuje do všech oblastí života. Nejhůře pacienti nesou estetickou stránku nemoci, která ovlivňuje nejen pracovní, ale i mezilidské vztahy a dopadá těžce na psychiku nemocného. Jak na takového protivníka? Jednoznačně laserem.

Co je to lupénka?

Lupénka je onemocnění, při kterém se kůže olupuje 7 až 10 krát rychleji oproti normálnímu stavu. To způsobuje šupinatění v postižených místech. Tyto šupiny na povrchu způsobují svědění, bolestivost, nebo i krvácení. Příčina není přesně známá, ale mezi rizikové faktory patří výskyt v rodině, stres a některá infekční onemocnění. Lupénka je sice nevyléčitelné onemocnění, ale dá se s úspěchem léčit!

Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.

Příběh pacientů Derma Medical Clinic

S psoriázou se již od útlého dětství potýká pan Lukáš. Nemoc u něj propukla v pěti letech, podstoupil různá léčení, která ale jeho onemocnění výrazně nelepšila. Stav průběžně udržoval pobyty u moře, kdy nejefektivnější byl samozřejmě pobyt u Mrtvého moře. Vše ale bylo jen ke chvilkovému stabilizování lupénky. Situace se jevila bezvýchodně, dokud pan Lukáš nenavštívil Derma Medical Clinic a nevyužil léčbu excimerovým laserem XTRAC. „Kůži mám krásně jemnou bez šupin, zase mohu normálně fungovat, například si jít zaplavat na plavecký stadion mezi lidi. Tuto léčbu jsem měl navíc plně hrazenou svojí pojišťovnou. Výhodou je, že procedura trvá pouze několik minut a výsledek je viditelný již po cca 10 procedurách“, popisuje léčbu pan Lukáš.

Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.

Stejnou zkušenost s ošetřením excimerovým laserem má i pan Pavel, který jednoznačně potvrzuje, že: „po opakovaném ošetření došlo zatím k zdaleka největšímu potlačení příznaků mého onemocnění. K odpadávání šupin odumřelé kůže již nedochází vůbec a postižená místa jsou nyní již jen slabě zarudlá. Co se týče dopadů, jak jsem již uvedl, forma mojí nemoci měla především kožní a tedy estetické projevy, které samozřejmě souvisejí spíše s tou psychickou stránkou. V tomto ohledu byly tedy změny velmi zásadní, jelikož například návštěvě veřejného koupaliště jsem se doposud spíše vyhýbal… Ošetření laserem XTRAC jednoznačně doporučuji!“

Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.

Nadšení z léčby neskrývá ani pan Jan: „Jsem rezignovaný pacient s lupénkou. Mastičky nepomáhaly, po návštěvách více či méně „značkových“ dermatologů se zaručenou nabídkou mastí té či oné farma firmy jsem léčbu vzdal. Na doporučení jsem zkusil XTRAC. Po prvotní skepsi, kdy ani po 8 návštěvách jsem kromě opálení žádné velké změny nepozoroval, jsem byl po dokončení série 20 návštěv nadšený. Ložiska na nohách a za ušima zmizela úplně, na loktech téměř zcela. Stres mi sice lupénku po cca 4 měsících vrací, ale již v mnohem menším rozsahu. Naštěstí moje pojišťovna léčbu hradí, takže mě to ani finančně nezasáhlo. Jen to stojí čas. V Dermě neříkají, že mě lupénky zbaví na vždy, ale i její ústup z 90% na cca 10% původního rozsahu je pro mě výsledek, o který má smysl se podělit s dalšími rezignovanými pacienty. Doporučuji, zkuste to a vydržte až do konce léčebného cyklu!“

Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.

Léčba lupénky na specializované klinice

Účinnou léčbu lupénky excimerovým laserem XTRAC nabízí jako jediná klinika v České republice centrum klinické a estetické medicíny DERMA MEDICAL CLINIC, která v její léčbě navíc dosahuje vynikajících výsledků.

Soukromá moderní klinika DERMA MEDICAL CLINIC nabízí kvalitní péči a ošetření vašich dermatologických problémů špičkovou přístrojovou technikou. Tým kliniky neustále sleduje nejnovější světové trendy a pracuje s originálními technologiemi, které jsou chráněné světovými patenty a jejich účinky podložené mnoha lékařskými studiemi.

Plně kvalifikovaný zdravotnický personál a diskrétní přístup k pacientům je zde samozřejmostí. Přesvědčte se o tom sami a navštivte jednu ze dvanácti poboček DERMA MEDICAL CLINIC!

Více informací o klinice DERMA MEDICAL CLINIC se dozvíte na www.dermamedicalclinic.cz.