Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Obnova pleti po horkém létě

14. září 2015 | 10:50
Prezentace klienta |

Léto je pro mě každoročně dokonalá duševní relaxace – slunce, bazén, pláž a moře, opalování a dlouhé letní večery... Ale na konci léta je už víc než jasné, že mojí pleti tento životní styl neprosívá. Moje pleť bývá matná, hrubá a bez života. Dlouho jsem to řešila přemírou peelingu, a tím svoji pleť ještě víc trápila. Pak jsem se ale svěřila do rukou profesionálky. Moje kosmetička mi doporučila úžasné pomocníky - přípravky, které obnovu pleti provedou za mě, a to pozvolna a šetrně.

Prudké slunce, slaná voda, bazénový chlór, nedostatek spánku a časté cestování moji pleť vyčerpávají, tak jsem vsadila na přípravky pro obnovu pleti obsahující ovocné kyseliny (AHA), které mají schopnost pozvolna obnovovat vrchní vrstvu pokožky, nádherně ji rozjasnit, hydratovat a sjednotit barevný tón a odstranit pigmentové skvrny způsobené sluněním. Použila jsem obnovující péči New Even od Anubis Barcelona a výsledek mě nadchl!

Autor: Beauty-Store.cz

Řada obsahuje čistící, lehce mýdlový GEL NEW EVEN s obsahem ovocných kyselin s okysličujícími a obnovujícími účinky. Je ideální pro každodenní čištění a odličování pleti, okamžitě rozjasňuje a pomáhá navíc odstraňovat projevy akné a rozšířené póry.

Okysličující krém OXYGEN NEW EVEN s aktivním kyslíkem a vysokým ochranným faktorem je perfektní pro denní hydrataci, péči a ochranu před slunečním zářením, která je u tohoto ošetření nezbytná.

Autor: Beauty-Store.cz

Naprostým favoritem je pro mě ale exfoliační obnovující GLYKO GEL s 15 % AHA a 10 % kyseliny glykolové. Tento gel umožňuje neustálou, kontrolovanou a šetrnou obnovu vrchní vrstvy pokožky.  Gel je speciálně určený pro matnou a hrubou pleť, aknózní pleť nebo jako doplněk omlazujících ošetření, protože ztenčuje rohovou vrstvu pokožky a tím vyhlazuje vrásky. Úžasné je, že na výsledky nečekáte, vidíte je okamžitě. Gel se používá večer a ihned po probuzení je pleť nádherně hladká a projasněná.

Autor: Beauty-Store.cz

Dokonalý efekt ještě jednou měsíčně podpořím obnovující maskou MASK REPAIR ze stejné řady. Má gelovou texturu, zklidňuje, intenzivně hydratuje a díky obsahu muškátové růže navíc regeneruje.