Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

7 nej pro dokonalé líčení z vizážistova kufru...

13. dubna 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Zapomeňte na přeplněnou kosmetickou taštičku se zbytečnými líčidly... Proč utrácet spousty peněz, když lze pořídit profesionální líčidla za zlomek ceny? Poradíme vám, co by ve vaší výbavě rozhodně nemělo chybět. Těchto 7 produktů je vše, co potřebujete k dokonalému make-upu, výběr jsme sestavily z nabídky obchodu s profesionální kosmetikou www.BEAUTY-STORE.cz.

 

Bezchybná pleť

Autor: BEAUTY-STORE.CZ

Žádné nalíčení se neobejde bez dokonale hladké a zářivé pleti. Sleek MakeUp CC Cream je ideální volbou. Kombinuje perfektní krycí schopnost make-upu a péči o pleť, navíc obsahuje pigmenty, které pokožku nádherně rozjasní a přizpůsobí se odstínu pleti. Nemusíte tedy vybírat jiný make-up na léto a zimu.

Základem perfektní aplikace je kvalitní štětec. Pokud zvolíte bestseller od Sigma Beauty, profesionální kabuki štětec na make-up, výsledek je zaručen.

Dokonalé obočí

Autor: BEAUTY-STORE.CZ

Krásné, upravené obočí rámuje naši tvář, zvýrazní naše oči a dá obličeji docela jiný, mladistvý výraz. Přesto je často opomíjenou částí tváře, které nevěnujeme dostatek péče. A přitom stačí málo a dokáže zázraky! Paletka na úpravu obočí Sleek MakeUp Brow kit obsahuje vše potřebné, aby vaše obočí bylo dokonalé: pinzetu, štětečky, tónovaný vosk pro vytvarování a fixaci obočí a barevný pudr na obočí pro finální úpravu. Je dostupná ve čtyřech barevných provedeních.

Svůdné oči inspirované arabskou fantazií

Autor: BEAUTY-STORE.CZ

Pokud má být výsledek perfektní, potřebujete vysoce pigmentované oční stíny. Sleek MakeUp nabízí řadu kouzelných palet umně sladěných odstínů. Stačí vybrat tu pravou pro vás. Zvolte třeba novinku Arabian Nights a zahalte své oči do módních tónů inspirovaných arabskou fantazií. Exkluzivní paleta 12 očních stínů s kombinací intenzivních teplých tónů zelené, zlaté, fialové pro dokonalé kouřové líčení.

Nebojte se barev

Autor: BEAUTY-STORE.CZ

Velkým hitem jsou barevné oční linky v netradičních odstínech jako je zelená, tyrkysová, růžová nebo modrá. Dodejte si odvahy a vyzkoušejte tento svěží trend. Doporučujeme oční linky Dip it Eyeliner od Sleek MakeUp. Vybírat můžete z řady odstínů...

„Velké“ řasy

Autor: BEAUTY-STORE.CZ

K retro vzhledu, kterým se inspiroval letošní podzim, neodmyslitelně patří výrazné řasy. Řasenka Sleek MakeUp Full Fat Lash s revolučním flexibilním kartáčkem pro maximální objem Vám právě takové řasy vykouzlí.

Nezapomeňte na konturování

Autor: BEAUTY-STORE.CZ

Povedený kousek od Sleek makeUp – paletka Face form 3 v 1 na konturování obličeje, rozjasnění a zvýraznění líček. Paletka obsahuje modelační pudr na tvář, rozjasňovač a tvářenku – vše perfektně sladěné a dostupné ve čtyřech barevných provedeních.

Nepostradatelným pomocníkem při modelaci tváře vám bude profesionální konturovací štětec Sigma Beauty v oblíbeném tvaru tulipánu. Lze ho použít i na aplikaci rozjasňovače.

Nepřehlédnutelné rty

Autor: BEAUTY-STORE.CZ

Podzim je ve znamení nepřeberných odstínů červené: bordó, do oranžova, korálové, cihlové...  Rtěnky True Colour Sleek MakeUp jsou nepřekonatelné svou texturou, vysokou pigmentací i výběrem trendy odstínů...