Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Líčení oscarových hvězd: Zapomeňte na stíny, stačí jen rtěnka!

  • 24. února 2015 | 06:00

    Letošní předávání Oscarů se samozřejmě neslo v duchu hollywoodských krásek, dokonalých šatů a perfektního líčení, a právě tomu letos tleskáme nejvíc. Jsou to totiž herecké celebrity, kdo – po návrhářích a vizážistech – určuje trendy. A ty jsou pro rok 2015 jasné – buďte přirozená! To, na co herečky vsadily, jsou bezchybný make-up, tenké černé linky, řasenka, troška tvářenky a rtěnka, která nemusí být nutně výrazná.

  • Dakota Johnson

    Dakota Johnson
    Autor: profimedia.cz/archiv firem
    Hvězda posledních týdnů, představitelka filmové Anastasie Steele v Padesáti odstínech šedi, jasně ukázala, že se svou knižní hrdinkou má společného jen velmi málo. Na červeném koberci se objevila v sexy splývavých šatech odhalujících jedno rameno a jejich červenou barvu podpořila červenou rtěnkou ve stejném odstínu. Žádné umělé řasy a hnědý stín ve vnějším koutku oka dodávají Dakotě Johnson punc přirozené, dokonalé krásy.

     

    Náš tip: Vyzkoušejte bio rtěnku Zuii v odstínu Daisy, s jemným zlatým shimmerem, který vaše rty opticky zvětší.

  • Emma Stone

    Emma Stone
    Autor: profimedia.cz/archiv firem
    Emma Stone moc dobře ví, že v případě zrzavé hřívy a zlatých, rafinovaných šatů jsou jejími nejvýraznějšími šperky její rty. Velmi nenápadné líčení očí v podobě tenké černé linky a řasenky doplnila výraznou oranžovo-korálovou rtěnkou, která dokonale ladí jak k vlasům, tak k šatům a přitahuje na sebe všechnu pozornost.

     

    Náš tip: Vyzkoušejte rtěnku MeMeMe v korálovém odstínu, která má krémově máslovou konzistenci a vašim rtům dodá nejen barvu, ale i ochranu.

  • Jennifer Aniston

    Jennifer Aniston
    Autor: profimedia.cz/archiv firem
    Také máte pocit, že se Jennifer Aniston od dob seriálu Přátelé prakticky nezměnila? Vypadá to, že Jen našla styl, který jí sedí, a drží se ho, ať se děje cokoliv. Ať už jde o její ikonický účes, kosmetiku, kterou nosí v kabelce, nebo styl líčení. Přirozený a mladistvý. Vsaďte stejně jako ona na výrazné řasy, světlý stín do vnitřního koutku oka, který vám projasní pohled, a přirozenou rtěnku s leskem.

     

    Náš tip: Vyzkoušejte novinku od značky Dermacol – neslíbatelnou rtěnku s vysokým leskem, která vydrží na rtech neskutečně dlouho.

  • Cate Blanchett

    Cate Blanchett
    Autor: profimedia.cz/archiv firem
    Cate Blanchett již několik let spolehlivě ví, že svůj křehký vzhled dokonale podtrhne jen přirozeným líčením. Jeho základem jsou dokonalý rozjasňující make-up, linky v měkkém, hnědém odstínu a starorůžová rtěnka, s tvářenkou ve stejném odstínu.

     

    Náš tip: Vyzkoušejte bohatě pigmentovanou rtěnku High Performance od Artdeco, která vás dostane svou balzámovou konzistencí, sytou barvou a dlouhou výdrží.

  • Scarlett Johansson

    Scarlett Johansson
    Autor: profimedia.cz/archiv firem
    Musíme přiznat, že se nám na Scarlett Johansson líbily mnohem víc blond vlny ve stylu Marilyn Monroe než tento extravagantní, vystříhaný účes. Pravdou ale je, že ve spojení s výrazným šperkem a smaragdově zelenými šaty je rozhodně nepřehlédnutelná. A to i v poměrně nenápadné černé lince u linie horních řas a ladící rtěnce v magenta odstínu.

     

    Náš tip: Vyzkoušejte jedinečnou gelovou rtěnku Inglot v odstínu 60, která má přirozeně lesklý finish a přitom velmi jemnou konzistenci.

  • Julianne Moore

    Julianne Moore
    Autor: profimedia.cz/archiv firem
    Kdo z nás by nechtěl ve svých 54 letech vypadat jako Julianne Moore? Tato vždy elegantní kráska vsadila na hnědou linku v teplém odstínu, rozetřenou na víčka, umělé, avšak decentně vypadající řasy a rtěnku ve starorůžovém odstínu.

     

    Náš tip: Vyzkoušejte rtěnku Catrice Ultimate Colour v odstínu In a Rosegarden, který sedí každé ženě a který si jednoduše zamilujete.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.