Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kosmetika, kterou používá Jennifer Aniston: Můžete si ji dovolit i vy!

  • 11. prosince 2014 | 06:00

    I když byste si možná mysleli, že celebrity na sebe nanášejí jen ty nejluxusnější protukty vyhlášených světových kosmetických značek, opak je pravdou. Dokázala nám to už Kate Middleton, jejíž nejoblíbenější denní krém pořídíte v každém supermarketu a drogerii. Dnes se podíváme, co nosí v kosmetické taštičce Jennifer Aniston – krásná Rachel ze seriálu Přátelé a bývalá manželka Brada Pitta.

  • Řasenka Benefit They´re Real

     

    Benefit Řasenka They´re real, 590 Kč, koupíte v parfumeriích Sephora
    Autor: archiv firem
    Jednu z nejoblíbenějších řasenek poslední doby si oblíbila také Jennifer. Proč? They´re Real od Benefit Cosmetics totiž dokáže vše, co si od řasenky žádá snad každá žena – řasy natočí, rozčeše, prodlouží a dodá jim objem. Je až neuvěřitelné, že se podařilo vyrobit řasenku, která opravdu vyhovuje většině žen v otázce natolik individuální, jako jsou oční řasy.
  • Balzám na rty Lip Therapy Vaseline

     

    Vaseline Balzám na rty Lip Therapy, 69 Kč, koupíte na www.galaxieprani.cz
    Autor: archiv firem
    Další z ikonických produktů z drogerie, které milují všechny ženy po celé Británii a Americe. V této malé plechové krabičce se ukrývá lékařská vazelína, ideální na všechny drobné problémy. Trápí vás popraskané rty nebo suché lokty? Sáhněte po vazelíně jako Jennifer.
  • Denní krém z růže Dr. Hauschka Facial Care

     

    Dr. Hauschka Facial Care denní krém z růže, 618 Kč, koupíte na www.bioaorganic.cz
    Autor: archiv firem
    Přírodní kosmetika má zpravidla tu výhodu, že se hodí pro všechny typy pleti. Už několik let tak Jennifer Aniston používá na den růžový krém Dr. Hauschka, který obsahuje růžový olej a výtažky ze šípků, které chrání před vysoušením a vyhlazují pokožku. Jako bonus ho můžete použít i na ochranu citlivé dětské pokožky.
  • Estée Lauder – automatická tužka na rty odstínu Fig

     

    Estée Lauder Automatic Lip Pencil Duo odstín Fig, 750 Kč, koupíte na www.fann.cz
    Autor: archiv firem
    Víte, jak vypadá dokonalá linka na rty? Podle Jennifer je to právě tato od Estée Lauder v odstínu Fig. Kromě toho, že je vybavena praktickým štětečkem, který oceníte při nanášení rtěnky, se Jennifer nechala slyšet, že odstín je přímo perfektní a dá se kombinovat naprosto se vším. No, asi na tom něco bude, když na ni Jen nedá dopustit už od dob Přátel.
  • Hydratační tělový olej Aveeno

     

    Aveeno Hydratační olej, 330 Kč, koupíte na www.lenkindustry.cz
    Autor: archiv firem
    "Když se mě lidé zeptají, co ráda nosím, odpovím jednoduše – Aveeno. Protože krásná pokožka se hodí prostě ke všemu," přesně tato slova pronáší Jennifer v reklamě na tento tělový olej. Značku Aveeno si oblíbila natolik, že se ochotně stala její tváří.

  • Living Proof – krém pro zvýšenou texturu a objem Amp2

     

    Living Proof Krém pro zvýšenou texturu a objem Amp2, 653 Kč, koupíte na www.strawberrynet.com
    Autor: archiv firem
    Když se řekne Jennifer Aniston, představí si většina z nás její ikonický účes, který inspiroval ženy po celém světě. Těžko spočítat, kolik dam chtělo účes "na Rachel". Své vlasy si Jen udržuje stále lesklé a zdravé prý především díky produktům Living Proof, a to hlavně používáním tohoto krému pro zvýšenou texturu a objem.
  • GHD – kartáč na vlasy Ceramic Vented Radial

     

    GHD Kartáč na vlasy Ceramic Vented Radial Brush, cca 700 Kč, koupíte na www.asos.com
    Autor: archiv firem
    A u vlasů ještě zůstaneme – k úpravě vlasů totiž Jennifer nepoužívá jiný kartáč než tento od GHD. Je ideální pro foukání delších vlasů a jeho keramický povrch zadržuje a rovnoměrně rozprostře teplotu pro rychlejší a k vlasům šetrnější výsledek.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.