Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vánoční nehty: Inspirujte se motivy, které zvládnete i doma

18. prosince 2014 | 06:00

Vánoce pomalu klepou na dveře, a proto je načase kromě posledních dárků vyladit do vánoční atmosféry také sama sebe. Třeba nehty ve vánočních barvách, nebo dokonce s vánočními motivy.

Minulý rok jsme vám představily tipy holandské blogerky Jane, které si zvládnete bez problémů nalakovat doma.

Letos jsme pro vás našly ty nejhezčí nehty s vánočními motivy, které vyžadují buď maličko zručnosti (například v podobě vaší oblíbené manikérky), nebo pár drobných, za které zručnosti pomůžete.

Jednou z možností, jak si nehty naladit do vánočních barev, je zvolit jednoduše kombinace sytě zelené, zlaté a zářivě červené. Pokud se ale chcete trošku "odvázat" a vaše pracovní pozice vám to umožňuje, klidně se vrhněte na nejrůznější motivy, jako jsou sněhuláci, sněhové vločky či vánoční stromečky.

Autor: shutterstock.com
Na vykreslování motivů volte velmi úzké štětce, například takové, které se používají na tekuté či gelové oční linky. S klasickými štětečky z laků na nehty nikdy nebudete schopny stvořit drobné detaily.
Autor: ebay.com
Není výtvarné nadání zrovna vaší silnou stránkou? Pak sáhněte do peněženky pro směšných 20 korun a objednejte si z internetu samolepky nebo celé obtisky na nehty s vánočním motivem. Poměrně hodně jich naleznete na českých internetových e-shopech s nehtovými potřebami, ale nejširší výběr hledejte na zahraniční ebay.com.

 

Autor: Brigita Zemen