Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

5 tipů krásy od nestárnoucí Marge Simpsonové

Marge Simpsonová se stává módní ikonou letošního roku.
15. května 2014 | 06:00

Není snad nikdo, kdo by neznal Marge Simpsonovou, jejíž vysoký modrý účes se před pár lety dostal do top 10 nejikoničtějších účesů celebrit. A právě tahle kráska se žlutou pletí se stane tváří podzimní kampaně kosmetické značky MAC a tak není divu, že má teď do krásy hodně co mluvit.

Nestárnoucí Marge Simpsonová se na televizních obrazovkách objevuje již neuvěřitelných 25 let a stále nás neomrzela. Už se objevila na titulní straně lechtivého časopisu a nyní vstupuje i do světa kosmetiky. Není tedy divu, že by chtěla světu sdělit své tipy na neutuchající krásu.

1. Nebojte se riskovat
„Buďte odvážné a nebojte se jít s kůží na trh. Klidně si vyjděte ven s modrými vlasy, když chcete, ať všichni pěkně koukají,“ říká Marge.

Marge Simpsonová
Autor: Profimedia.cz
2. Řasy jsou základ
„Kdo by potřeboval tuny make-upu, když ke kráse stačí svůdné dlouhé řasy. Místo celé tašky šminek si proto pořiďte kvalitní řasenku.“

3. Zbavte se vrásek jogurtem
„Chcete-li se zbavit vrásek, choďte spát s jogurtovou maskou na obličeji. Jen si dejte pozor, aby tam nebyly kousky ovoce, jinak se stanete chutnější než Krusty Burger.“

4. Krása je víc, než odraz v zrcadle
„Krása, to je víc než to, co vidíte v zrcadle. Je o tom, jak mluvíte a jaká jste v srdci,“ říká zasvěceně Marge.

5. Když se směješ, zatni zuby
„Nikdy se neusmívám s otevřenou pusou, moje selfies jsou pak sice trochu zubaté, ale zase nemám vrásky kolem úst.“