Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

5 snadných účesů pro každý den podle zpěvačky Misty

Zpěvačka Mista ve svém novém dílu MistaFashion radí, jak si vytvořit jedoduché účesy.
27. března 2014 | 12:00

Nebaví vás každý den nosit stejný účes? Kromě culíku a volně rozpuštěných vlasů vás nic jiného nenapadá? Zpěvačka Mista vám spolu s vlasovou odborníci  prozradí, jak vytvořit 5 jednoduchých účesů, které každá z vás hravě zvládne sama v koupelně.

Ledabylý drdol

Prvním účesem je ledabylý drdol ozvláštněný zapleteným copem zespodu hlavy. Jak si takový účes vytvořit? Předkloňte hlavu a vlasy hoďte před sebe. Od krku začněte zaplétat klasický přibíraný cop směrem nahoru. Ze zaplétáním skončete u temene hlavy. Vlasy sepněte do rozcuchaného drdolu, který je nyní velmi trendy a zajímavý účes je na světě.

Francouzský cop

Druhým účesem je jednoduchý francouzský cop pletený od pěšinky směrem dolů. Je to zároveň výborný typ, jak zpacifikovat neposednou nebo rychle se mastící ofinu. Při pletení francouzského copu se vlasy přibírají z obou stran a vytváří se tak dojem bohatého objemu. Takový cop si můžete udělat po obou stranách, nebo jen na straně, kde chcete skrýt svou neposednou ofinu.

Rybí cop si zamilovala i herečka Blake Lively.
Autor: profimedia.cz

Rybí cop

Třetí možností pro rychlý a snadný účes je populární rybí cop. Vlasy si rozdělte na dvě části a přehazujte prameny z jedné části do druhé. Když chcete mít cop strukturovaný, používejte tenké prameny. Pro maximální objem lehce vytahejte pár pramenů z hotového copu.

Pin up look

Zpěvačka Mista vám dále poradí, jak sepnout ofinu a vytvořit tak dojem oblíbeného pin up looku. Ofinu jednoduše zatočte do malé ruličky a připněte  pírkem. Nabude tak na objemu a chytí hezkou strukturu.Takový účes vypadá složitě, ale jeho příprava vám nezabere více než pár sekund.

Okrasný culík

Pátý způsob je také velmi jednoduchý. Udělejte si culík na boku hlavy a sepněte ho gumičkou. Nad ní pomocí prstů vytvořte malou mezeru mezi vlasy, skrz kterou culík spolu s gumičkou protáhněte .Konec culíku natočte jedním tahem pomocí žehličky nebo kulmy do souvislé a elegantní vlny.

Přesný způsob, jak si těchto pět jednoduchých účesů vytvořit, najdete ve videu.

Jste fanouškem seriálu MistaFashion? Pak sledujte náš web, kde se každý týden objeví exkluzivní video, ve kterém vám bude zpěvačka Mista se svými kolegyněmi radit v oblasti krásy a módy.

Soutěž!

Staňte se modelkou natáčení dalšího dílu MISTA FASHION ve spolupráci se Salonem Petra Měchurová a získejte balíček vlasových přípravků.

Podmínkou jsou vlasy v délce minimálně po ramena! Svou fotografii a telefonní číslo posílejte na email soutez@mistafashion.com.