Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Sveďte ho podle nejnovějších trendů! Zabírá barevné kouřové líčení

22. září 2013 | 07:00

První, čeho si na vás pánové všimnout, jsou oči. Namalujte si je podle nejnovějších trendů, které budou na podzim in. Pak už stačí jediný svůdný pohled a bude váš!

Máte pocit, že kouřové líčení znamená, že při něm použijete šedé tóny a je hotovo? Jenže to je mýtus. Kouřově se můžete namalovat i v jiných barvách. A právě teď na podzim je to obzvlášť trendy.

„Nebojte se hnědé, růžové, modré, nebo fialové fialové, přesně tyhle barvy se teď při líčení očí používají,“ radí profesionální vizážistka Maybelline Margita Skřenková.

Kouřově se můžete namalovat i v jiných barvách. A právě teď na podzim je to obzvlášť trendy.
Autor: archiv
Stínujte, stínujte, stínujte

Celý vtip kouřového líčení není v šedé barvě, ale ve způsobu malování. „Používejte dva nebo tři odstíny jedné barvy. Nejsvětlejší odstín naneste k vnitřnímu koutku oka, ale můžete ho také nanést na téměř celé víčko. Pak směrem k vnějšímu nanášejte tmavší barvy. Nejtmavší odstín lehce protáhněte nahoru, čímž oko nádherné zvýrazníte. Nakonec pomocí prstu nebe štětečku stíny rozetřete do ztracena, aby nebyl vidět přechod,“ říká vizážistka. Mladší ročníky můžou použít perleťové barvy, pro starší se hodí matné, které trochu ubírají roky.

Video se připravuje ...
Namalujte si sexy kouřové líčení! Budete kočka! • VIDEO: Adam Rut

Takto dokonalé kouřové líčení vám pomůže vytvořit blending brush.
Autor: Shutterstock.com
Uhrančivý pohled

Pokud chcete být obzvlášť neodolatelná, jako tečku za líčením očí použijte linky na horní víčko. I ty ale nakonec štětečkem nebo vatovou tyčinkou jemně rozetřete, aby nepůsobily příliš uměle. Budete vypadat přirozeně, ale zároveň magicky.

Autor: MAJ