Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Představujeme Retinol 3TR, vitamínovou bombu na pleť.

19. února 2014 | 11:00
Prezentace klienta |

Dermatologickou společnost Medaprex jsme již několikrát představovali. Tentokrát se nám ale do hledáčku dostalo její vitamínové sérum. Představujeme novou vlajkovou loď v oblasti omlazení obličeje, s oceněním Silver Aesthetic Award z Velké Británie.

Retinol 3 TR je účinné noční sérum, které obsahuje vitamín A a vitamín E. Díky vysokému obsahu účinných vitamínů dokáže podpořit produkci kolagenu a kyseliny hyaluronové, což vede k zásadní redukci jemných vrásek. Vitamín E je navíc známý jako jeden z nejlepších antioxidantů současnosti, pomáhá chránit pokožku před poškozením volnými radikály a navíc pokožku dostatečně hydratuje. Retinol 3 TR neobsahuje parabeny a není parfemovaný, takže nezpůsobuje alergické reakce.

Autor: MedaPrex

Retinol je nejčistší živočišná forma vitamínu A, nezbytná pro zdraví pokožky. Dále napomáhá tvorbě kolagenu, zlepšuje texturu pokožky a navyšuje její hydrataci.

Další složkou séra je Tokoferol, nejznámější antioxidant, který pomáhá chránit pokožku před poškozením volnými radikály.

Ocenění z Velké Británie
Výrobcem tohoto séra je Medik8, známá např. svými dermaválečky, nebo anti-aging řadou Pretox.
Ta za sérum Retinol 3TR získala stříbrné ocenění na prestižní dermatologické soutěži Aesthetic Award.

Autor: MedaPrex


Sérum lze zakoupit na Eshopu Medaprex.cz za necelých 900,- Kč.
Jak sám Eshop uvádí, jedná se o jeden z nejlepších výrobků, z jejich sortimentu, což prý dokazuje i fakt, že sérum sami používají všechny zaměstnankyně.