Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Testovaly jsme nejnovější řasenky! Které stojí za to?

14. června 2013 | 14:00

Kdybyste měla v létě používat jen jeden produkt z dekorativní kosmetiky, co by to bylo? Říkáte, že řasenka? U nás v redakci jsme na tom podobně. Vyzkoušely jsme za vás žhavé novinky a už víme, se kterými bez problémů "přežijete" dovolenou i parné dny ve městě.

Řasenka Lash Architect 4D, L'Oréal Paris, 359 Kč

Hodnocení: 1

Eva, redaktorka: "Je úžasná! Líbí se mi její design i to, ze stačí řasy párkrát přetřít a jsou několikanásobně delší a hustší. Přežije i slzy a večer před akci stačí znovu přemalovat. Navíc se snadno odličuje a vydrží celý den, takže ji nemusím pořád nosit u sebe."

Voděodolná řasenka High Impact Waterproof, Clinique, 640 Kč

Hodnocení: 1

Voděodolná řasenka High Impact Waterproof, Clinique, 640 Kč.
Autor: archiv firmy

Daniela, studentka: "Řasenku jsem si zamilovala už při nanášení. Jemný kartáček řasy přímo hladí, neslepuje je a nalíčí je tak, že si stále zachovají přirozený vzhled, a přitom jsou výraznější a tmavší. Líčení vydrží celý den a odličovačem voděodolného makeupu jde dobře odstranit."

Voděodolná prodlužující řasenka s kartáčkem 360°, Yves Rocher, 379 Kč

Hodnocení: 1

Olga, redaktorka: "Jsem naprosto spokojená. Barva se snadno nanáší, nerozmazává se a dlouho vydrží. Úzký kartáček se dostane i na méně přístupná místa a řasy nejsou slepené. Bála jsem se, že se bude hůř odličovat, ale s dobrým přípravkem to jde raz dva."

Voděodolná řasenka Sumptuous Extreme, Estée Lauder, 780 Kč

Hodnocení: 1

Marie, redaktorka: "Po dlouhé době jsem našla svou favoritku! Masivní kartáček řasy krásně prodlouží a natočí, efekt mrkací panenky je dokonalý. Je tak výrazná, že můžu bez obav ubrat v dalším líčení očí. Doporučuji ale nanést maximálně ve dvou vrstvách, aby se řasy neslepily."

Řasenka False Lash Wings, L'Oréal Paris, 399 Kč.
Autor: archiv firmy
False Lash Wings, L'Oréal Paris, 399 Kč

Hodnocení: 1-2

Johana, redaktorka: "Moje řasy jsou od přírody spíš rovné, a tak si potrpím na zahnuté kartáčky, které je hezky natočí. Tenhle má specifický tvar a opravdu umí vytvořit slibovaný vzhled motýlích křídel. Oči se tak krásně otevřou. Jen škoda, že nevydrží do večera, musím ji nanést několikrát denně."

Řasenka Studio Lash, Miss Sporty, 69,90 Kč

Hodnocení: 1-2

Míša, redaktorka: " Musím říct, že předčila moje očekávání. Oblíbila jsem si zhušťovací řasenky, a tak jsem k prodlužovací přistupovala s obavou, že řasy nebudou tak výrazné. Mile mě překvapila! Bála jsem se i krátkých štětinek na kartáčku, ale řasy krásně oddělil. Během dne však efekt trochu vymizí."

Voděodolná řasenka False Lashes Waterproof, MAC, 590 Kč

Hodnocení: 2

Voděodolná řasenka False Lashes Waterproof, MAC, 590 Kč.
Autor: archiv firmy

Petra, stylistka: "Na MAC obecně nedám dopustit, ale pokud jde o řasenky, myslím, že má trochu rezervy. Tahle má hezký obal a dobře se nanáší, ale slibovaný efekt nalepovacích řas se nedostavil. Je voděodolná a můžu potvrdit, že přežije i alergii. Odličování po večírku je ale trochu boj."

Voděodolná řasenka Giordani Gold Tintarella di Riviera, 289 Kč

Hodnocení: 2

Alex, fotografka: "Značku Oriflame sice běžne nepoužívám, ale tahle řasenka splnila, co slibovala. Řasy skutečně trochu prodlouží a vydrží bez rozmazávání i několik dnů - lépe řečeno je neodstranitelná, pokud nepoužijete dobrý odličovač na bázi oleje. Mínusem je chemická vůně a tvrdší kartáček."

Řasenka Big Bold Mascara, 129 Kč, NYC.
Autor: archiv firmy
Řasenka Big Bold Mascara, NYC, 129 Kč

Hodnocení: 2

Daniela, asistentka: "U téhle řasenky platí heslo Za málo peněz hodně muziky. Objemný kartáček krásně oddělí řasy a dokáže je slušně prodloužit. Řasenka se nerozpíjí ani nedrolí, ale odpoledne už to vypadá, jako by se vypařila. Doporučuji proto nosit ji v kabelce a v případě potřeby přidat jednu vrstvu."

Řasenka Infinitize, Avon, 219 Kč

Hodnocení: 2-3

Tereza, studentka: "Ráda testují nové věci, ale tenhle netradiční štěteček mě spíš zklamal. Štětinky jsou různě dlouhé a ty delší při líčení dráždí oko. Na některých místech se řasy navíc slepují. Asi budu potřebovat delší trénink... Také barva by mohla být intenzivnější. Plusem je, že dlouho vydrží."

Autor: mab