Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Zastavte padání vlasů

2. listopadu 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Zdravá pokožka ztrácí denně 30 – 100 vlasů. Pokud při mytí nebo česání vlasy padají mnohem více, než je obvyklé a na hřebenu zůstávají i celé chomáče vlasů, je něco v nepořádku. Když jeden vlas vypadne, na jeho místě vyrůstá další. Problém vzniká ve chvíli, kdy je vlasová cibulka neaktivní a nový vlas již nevyprodukuje. Následuje strach z každého dalšího česání a hrůza z vypadlých vlasů, které se povalují po celém bytě.

Pokud i Vás potkalo nadměrné padání vlasů, nezoufejte. V dnešní době je možné tento problém řešit poměrně efektivně. Vysvobozením může být sérum proti padání vlasů Renokin. Tento přípravek plný živin a účinných látek dokáže nadměrné padání zastavit v průběhu 4 až 6 týdnů a také napomáhá růstu vlasů nových.

Jak sérum proti padání vlasů funguje?

Renokin obsahuje kombinaci biomimetických peptidů, vitamínů a přírodních výtažků. Peptidy mají podobné účinky jako růstové faktory, které se v lidském těle objevují přirozeně. Tyto látky dokáží obnovit aktivitu vlasových váčků a tím podpořit růst nových vlasů. Díky svým účinkům také revitalizují pokožku hlavy a správná aplikace séra zajišťuje její prokrvení. Přípravky Renokin navíc používají speciální technologii nanokapslí, která dokáže účinné látky transportovat přímo k buňce a díky tomu zaručí, že fungují na správném místě. Renokin navíc mohou používat i ženy v obdobní těhotenství.

Autor: MedaPrex

Kdy a jak sérum používat?

Umyjte si vlasy šampónem pro revitalizaci vlasů. Můžete použít např. šampon Renokin, který připraví vlasy a pokožku hlavy pro dokonalé vstřebání aktivních složek z následně aplikovaného séra. Na umytou pokožku hlavy naneste sérum proti vypadávání vlasů Renokin. Nejdříve ale roztok jemně protřepejte. Nastříkejte na cílovou oblast pokožky hlavy a jemně vmasírujte konečky prstů. Po použití roztok nesmývejte. Nanášet můžete každé ráno i večer. Není však třeba si pokaždé hlavu znovu mýt.

Kde a za kolik Renokin koupit?

Ideálně přímo u distributora, tedy www.medaprex.cz, což je eshop s různými unikátními přípravky na omlazení.
Cena Renokinu je 1390,- Kč, což se může zdát dost, ale vzhledem k faktu, že vám  balení vystačí na dva až tři měsíce, není to tak hrozné a vychází to asi na 18 Kč/den.

Autor: MedaPrex


Přejeme delší a zdravější vlasy!