Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Pevná prsa za dva měsíce? Jde to i bez chirurgických zákroků!

29. srpna 2012 | 14:16

Bohužel příroda je krutá a každý další rok se nemilosrdně podepisuje na našem těle. A nejvíc trpí ňadra. Zastavte čas pomocí našich rad a triků!

Pokud chcete předvést perfektní výstřih, váš hrudník vyžaduje péči! Objevte kouzlo přírodního, domácího kosmetického ošetření pro pevná ňadra.

Prsa jsou jedny z nejkřehčí části lidského těla. Skládají se z mléčných žláz, tuku, cév a senzorických nervů.

Tvar mají díky napnuté kůži a prsního svalu. Bohužel podléhají gravitaci, těhotenství, opakovaným dietám, hormonálním změnám a časem se zmenšují.
Kůže někdy tlak nevydrží a „zlomí“ se. To se pak objeví nevzhledné strie.

Pevná prsa se brzy mohou stát i vaší chloubou!
Autor: Profimedia.cz

Co můžete udělat, abyste se mohla pyšnit krásným hrudníkem?

1. Vyberte si dobře padnoucí podprsenku a noste ji každý den.
2. Na konec koupele se osprchujte studenou vodou. Ta totiž okamžitě stahuje cévy, stimuluje krevní oběh, zlepšuje buněčnou výměnu a viditelně napíná tkáň.
Přírodní recept

Pokud chcete pokožku hydratovat, masírujte prsa vždy zvenku, hlavně okolo bradavek. Použijte k tomu avokádový, arganový, nebo jojobový olej. 

Avokádo regeneruje, je bohaté na vitamíny a je vhodné i pro citlivou pokožku. Arganový olej je se „chlubí“ antioxidanty a vitamíny, a zpomaluje proces stárnutí kůže. Jojobový olej hydratuje a dokáže vyživovat do hloubky.

prsa
Autor: Profimedia.cz

Cvičení

Zvykněte si na zpevňovací cviky, a řekněte NE povislým prsům.

- Postavte se před zrcadlo, paže mějte v pravém úhlu před sebou. Spojte ruce jako při motlitbě, lokty ven a tiskněte silou dlaně do sebe.
- Díky tomuto cvičení byste měly cítit mírný tah pod hrudníkem. Pokud budete cvičit alespoň 2x denně, brzy se dostaví skvělé zlepšení!

Autor: ema