Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

5 skvělých důvodů pro epilaci

27. května 2014 | 13:03
Prezentace klienta |

Neposlouchejte zvěsti o tom, že epilace bolí nebo že je nebezpečná. Když víte, jak na ni, buďte si jisti, že vám neskutečně usnadní život a ušetří spoustu času, který byste jinak strávila se žiletkou v ruce.

1. Dlouhotrvající hebkost

S epilací od Braun budete mít pleť hladkou až čtyři týdny, čehož při holení nelze dosáhnout. Chloupek vytržený i s kořínkem totiž dorůstá déle než chloupek odstraněný na povrchu, například žiletkou a holicí pěnou.  

2. Méně viditelné chloupky

Vzhledem k tomu, že epilátory Braun odstraňují chloupky i s kořínky, dorůstají s měkčími a užšími špičkami než u oholených chlupů. Proto se také zdají při dotyku jemnější.

3. Odstraňuje i ty nejkratší chloupky

Díky patentované technologii CloseGrip všechny epilátory Silk épil 5 a 7 od značky Braun odstraňují i ty nejkratší chloupky, oproti vosku i čtyřikrát kratší. Braun Silk épil 7 je rovněž nejúčinnější Wet&Dry epilátor na trhu.

4. Jemný a tak skvělý pro citlivou kůži

Pinzety epilátorů od značky Braun netahají při odstraňování chloupků přímo za kůži, takže ji nijak nepoškozují. Dermatologové doporučují některé prvky epilace právě pro citlivý přístup k pokožce a bezproblémové odstranění chloupků. K těmto prvkům patří možnost použít epilátory Silk épil 7 či systémem Comfort epilátoru Silk épil 5 ve zklidňující teplé koupeli nebo ve sprše.

5. Epilátor pro celé tělo

Epilátory Braun Silk épil se dodávají s různými doplňky (například holicí hlavou, kartáčkem na obličej), které ještě vylepší výsledky na citlivějších oblastech těla.

Krásná od hlavy k patě