Neděle 8. září 2024
Svátek slaví Mariana, zítra Daniela
Polojasno 29°C

Testujte s námi: Sprchové gely Kneipp nejen vyčistí, ale i vyživí vaši pokožku

17. května 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Mytí těla je základní aktivitou našeho života. Čistit svou pokožku je důležité nejen kvůli hygieně, ale také kvůli pocitu svěžesti. A ten milujeme všichni. Sprchové gely Kneipp vám zaručí jak kvalitní sprchu, tak si díky nim procvičíte základní lidské smysly. Jak to?

Funkční receptury „smyslových“ aroma gelů Kneipp totiž umí díky pečujícímu složení mnohem víc. Zlepšit náladu, pomoci s usínáním nebo smýt stres. Zapojte hmat, a hlavně čich a nechte se překvapit, co sprcha s tím pravým sprcháčem dokáže.​

Lipidy v přírodních esenciálních olejích se podobají těm ve vaší pokožce. Spolu pak tvoří dokonalou symbiózu. Díky tomu se snadno vstřebávají a dodávají vašemu tělu kompletní péči, kterou si zaslouží.

S jejich pečujícím složením se vaše pokožka stane hladkou a hydratovanou, zatímco vůně esenciálních olejů podpoří váš pocit pohody a relaxace. Ať už potřebujete nabrat novou energii na začátek dne, nebo se odreagovat po náročném dni, aroma gely Kneipp jsou tím správným doplňkem vaší sprchové rutiny.

Tak je to teda koupání, nebo stimulace smyslů?

Začněme například tím hmatem, studená voda našemu tělu dokáže pomoci pořádně se nabudit. Teplá voda nás naopak zrelaxuje tak, že máme chuť jít do hajan. Ale to všichni znáte. Co stojí za vyzkoušení, je jedna z tradičních Kneippových metod – střídání teplé a studené vody během sprchování. To zužuje a rozšiřuje cévy, a tím přispívá k posílení imunitního systému. A pokud přitom vyzkoušíte i Kneippův sprcháč, budete mít full servis.

Jakmile budete voňaví, polechtá to nejen vaše ego, ale i vaše čichové buňky. U Kneipp se navíc přidává prokazatelný efekt tzv. aromakologie, kdy se řízeně uvolňuje intenzivní vůně, která pak ovlivní naši náladu nebo množství energie. Navíc receptura aroma sprchových gelů je založena na rostlinné bázi a obsahuje výživné přírodní oleje.

Název značky sahá do historie

Sprchové gely značky Kneipp nesou silný příběh německého kněze a léčitele Sebastiana Kneippa (1821–1897), zakladatele slavného Kneippova chodníku. Jeho učení o léčivé síle vody a bylin, stejně jako zásady zdravého životního stylu, dnes Kneipp inspirují. V souladu s jeho filozofií zaměřenou na harmonii těla, duše a přírody, nabízí Kneipp plant-based kosmetiku a doplňky stravy. Tyto produkty spojují tradiční znalosti s moderní péčí o tělo a duši, reagující na potřebu vyváženějšího života.

Jeho učení a zásady zdravého životního stylu dodnes inspirují nejen wellness centra a aquaparky, ale také tuto moderní značku.

Přesvědčte se o tom sami!

Pokud jste článek dočetli až sem a jevíte o tuto voňavou zkušenost zájem, máme pro vás skvělou zprávu!

Aktuálně máte možnost vyzkoušet balíček, který bude obsahovat všechny 3 hlavní produkty kampaně. Jedná se o sprchové gely:

Goodbye Stress

• Bylinná receptura ​
• Vůně: máta vodní a rozmarýn​
• S přírodními éterickými oleji
• Proměňuje stres v pozitivní energii – ověřeno!​

Relaxing Lavender

• Přináší uvolnění​
• Aromatický účinek​
• Neutrální pH​
• Olej levandulový, z eukalyptu​ a kafr

Enjoy Life

• Přírodní složky pokožku jemně čistí a vyživují ​
• Osvěžující citrusová vůně​
• Obsahuje kvalitní esenciální oleje​
• Prokazatelně zlepšuje náladu​

Budeme z vás vybírat 40 testujících, kterým zašleme zdarma tento balíček. Jeho hodnota je 297 Kč. Jediné, co po vás budeme chtít, je recenze produktu. A hlavně, ať si zpříjemníte dny v koupelně. 

Pojďte testovat s námi!

Pravidla testování najdete ZDE.

Informace o nakládání s osobními údaji najdete ZDE.

Video se připravuje ...