Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Dotestováno: Kapsle do myčky Somat Excellence 4 v 1 u vás sklidily obrovský úspěch

26. června 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Uvařit, uklidit a umýt. Nekonečný koloběh prací, kterých občas máte plné zuby. Naštěstí existují pomocníci, kteří část práce udělají za vás. Myčka vám ušetří spoustu času. Pokud ji ale plníte nekvalitními kapslemi, práci odvede jen napůl. Právě proto jste testovaly kapsle Somat Excellence 4 v 1, abyste zhodnotily, jestli stojí za to. Jak dopadly?

Projekt Testování v Blesku pro ženy umožnil 50 čtenářkám prověřit kapsle do myčky Somat Excellence 4 v 1. Kapsle vám měly zjednodušit mytí nádobí. Po důkladném testování jste se podělily o své zkušenosti s ostatními ženami.

Důkladně otestováno ve všech domácnostech

Somat kapsle na nádobí Excellence 4 v 1 jsou navrženy tak, aby fungovaly i v programech s nízkou teplotou. Tyto rychle se rozpouštějící kapsle kombinují práškový mycí prostředek a 3 pevné gelové komory v biologicky odbouratelné 100% rozpustné fólii. Poradí si s připálenými zbytky jídla a usazenou mastnotou. Efektu dosahují díky silnému enzymatickému složení. Kromě vylepšené mycí účinnosti přináší i vyšší lesk. Nově obsahují 84 % biosložek.

Kapsle Somat jsou šetrné pro všechno nádobí, které lze mýt v myčce. Složení kapslí s acetátem zinečnatým ochrání choulostivé nádobí a předejde jeho poškození a korozi v průběhu času. Speciální složení se postará i o vaši myčku.

Jaké bylo vaše reálné hodnocení?

95 % z vás by kapsle na nádobí Excellence 4 v 1 doporučilo. Nejvíce jste ocenily skvělou čistotu a zářivý lesk nádobí. 98 % testerek plánuje kapsle znovu zakoupit. Podívejte se, jak jste je hodnotily:

Výborně odmašťují, nevytvářejí žádné fleky na skle, sklo je perfektně vyčištěno, jsem moc spokojená.

První kapsle, které umyly připálený pekáč od jídla.

Velmi hezky vyleští nádobí, odstraní i dost zaschlé nečistoty, to je pro nás výhoda, protože nám chvíli trvá naplnit myčku.

S kapslemi Somat Excellence 4 v 1 jsem velmi spokojená. Oceňuji jak jejich účinnost, tak i ekologické balení. Vyhovuje mi, že je nemusím vybalovat z plastového obalu, ale mohu je rovnou strčit do myčky. Celkově považuji tyto kapsle do myčky za skvělou volbu, která spojuje funkčnost a praktičnost s ohleduplností k životnímu prostředí.

Z kapslí jsem byla opravdu nadšená. Nejenže jedna jediná kapsle obsahuje látky, které dokonale vyčistí i ty nejodolnější připáleniny, také nádobí bylo krásně čisté, lesklé a linula se z něj krásná vůně.

Dlouho jsem neměla na první dobrou tak čisté nádobí. Na skleničkách nezanechává stopy leštidla. Je to pecka.

Naprostá spokojenost, nádobí i na program s nižší teplotou a eco režim bylo perfektně umyté, bez skvrn a jakéhokoliv povlaku na skle, což některé tablety dokáží. Skvělý produkt.

Lesk skleniček byl opravdu znatelný, opravdu jsem viděla rozdíl oproti mému běžnému prostředku.

Chcete mít dokonale čisté nádobí? Více se dozvíte na somat.cz.

Video se připravuje ...