Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Nádobí jako nové: Zúčastněte se testování prémiových kapslí do myčky Somat Excellence 4 v 1

17. dubna 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Hledáte nový způsob, jak si ulehčit život a získat dokonalou péči o své nádobí? Zapojte se s námi do testování prémiových multifunkčních kapslí do myčky Somat Excellence 4 v 1. Celkem hledáme 50 testerek, které mohou vyzkoušet, jaká je jejich opravdová funkčnost.

Odolné skvrny a zbytky jídla jsou minulostí

Možná jste už vyzkoušeli různé mycí prostředky a nic vás zatím neuspokojilo. Nevzdávejte se a vyzkoušejte revoluční pomocníky, kteří dokáží zatočit s mastnotou a zbytky jídla. Kapsle do myčky Somat Excellence 4 v 1 mají silné enzymatické složení, které rozpouští připálené zbytky jídla, usazenou mastnotu a odolné skvrny. Zapomenout můžete i na dlouhé odmáčení, špinavé nádobí přemění na čisté snadno a rychle. 

Trápí vás zaschlé skvrny od vody a nebaví vás leštění skleniček? S prémiovým prostředkem vás tento problém už nepotká. Z myčky naopak vyndáte nádobí, jako by bylo úplně nové!

Šetrnost, úspora a čistota v jednom

Kapsle Somat jsou šetrné pro všechny talíře, sklenice, hrnky, láhve, hrnce, plasty a pánve, které lze mýt v myčce. Složení kapslí s acetátem zinečnatým navíc ochrání choulostivé nádobí a předejde jeho poškození a korozi v průběhu času. Speciální složení se postará i o vaši myčku. 

Kromě perfektně čistého nádobí s kapslemi také ušetříte! Zvládnou si totiž poradit se zaschlými nečistotami a mastnotou i během krátkého a eco programu s nízkou teplotou. Díky tomu tak ušetříte až 20 % energií, což představuje značnou úsporu pro domácnosti i životní prostředí. Jednotlivé kapsle jsou navíc baleny v biologicky odbouratelné fólii, která je rozpustná ve vodě.

Pojďte s námi testovat!

Chcete se samy přesvědčit o mycích schopnostech kapslí Somat Excellence 4 v 1? Pokud ano, přihlaste se do 30. 4. k naší výzvě a staňte se jednou z testerek tohoto multifunkčního mycího prostředku.

Stačí, když vyplníte krátký formulář, a my vám zdarma zašleme balení Somat Excellence 28 mycích dávek v hodnotě 469,90 Kč. Po vyzkoušení vám bude na e-mailovou adresu zaslán dotazník, do kterého napíšete, jak jste byly s produktem spokojené. Těšíme se na vaše zkušenosti!

Podmínky k soutěži naleznete ZDE.

Informace o zpracování osobních údajů naleznete ZDE.

Video se připravuje ...