Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zapojte se do testování mopu od Viledy!

8. února 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Asi už jste přišli na to, že domácnost se o sebe sama nepostará, i když už v dnešní době existuje mnoho elektronických pomocníků, kteří vám výrazně ušetří čas. Některé práce prostě stejně zbudou na vás, protože je jednoduše uděláte líp než nějaký robot. To je i případ vytírání. Pokud jste ještě nenašli ten pravý mop pro svou podlahu, máme pro vás tip!

Dejte sbohem zničeným rukám

Určitě jste už přišla na to, že si nemusíte zničit celé tělo kvůli dokonale uklizené domácnosti. Přestože klasické vytírání za vás nikdo lépe neudělá, i tak si můžete samotnou práci velmi usnadnit. Nový třásňový mop od Viledy Turbo 3v1 vám ukáže nové rozměry klasické domácí práce. Úplně vám odpadne neustálé ždímání mokrého hadru a už vás nebudou bolet záda z neustálého předklánění. Výrobky značky Vileda jsou vymyšleny tak, aby uklízely skoro za vás.

Autor: Freudenberg Home and Cleaning Solutions s.r.o.

Co je na něm tak úžasného?

Mop Turbo 3v1 si poradí i se zaschlou špínou. Je to právě díky kombinaci tří druhů třásní, které se vzájemně doplňují. Společně zvládnou všechno.

  • Bílé třásně jsou ze 100 % microfibre se skvělou absorpční schopností a poradí si s běžnými nečistotami.
  • Červené a šedé třásně jsou z abrazivního materiálu, který ale nepoškrábe podlahu.
  • Fialové třásně spolehlivě zachytí vlasy a jiné delší nečistoty. Zároveň si poradí s odolnou špínou.

Pár tahů a je čisto

Autor: Freudenberg Home and Cleaning Solutions s.r.o.

Jeho mycí plocha je mnohem větší než u běžných třásňových mopů. Mycí návlek pokrývá i část přímo pod teleskopickou tyčí. Má tím pádem větší čisticí sílu a posbírá více nečistot. Můžete ho použít na všechny typy tvrdých podlah. Mikrovlákno mopu odstraní více než 99 % všech bakterií a virů* pouze pomocí vody bez nutnosti použití chemikálií. Návleky můžete navíc prát v pračce až na 60 °C. O ždímání se postará kbelík se šlapacím mechanismem. Vše zvládnete bez námahy.

Jak se přihlásíte?

Autor: Freudenberg Home and Cleaning Solutions s.r.o.

Stačí tak málo a můžete uklízet s novým mopem. Vyplňte krátký formulář níže a můžete si držet pěsti, aby se právě na vás usmálo štěstí. Přesně padesát z vás dostane balíček s kompletní sadou Turbo 3v1 s třásňovým mopem a kbelíkem s pedálem od značky Vileda na testování. Vyzkoušíte tak novinku v péči o vaši domácnost, která vám ušetří čas. Po nějaké době se vám ozveme a vy se s námi podělíte o své dojmy. Těšíme se na vaše zkušenosti!

*Odstraňuje bakterie E.coli, zlatého stafylokoka a bovinní koronavirus z dřevěných podlah a keramických dlaždic, testováno externí laboratoří.

 

 

Pravidla testování najdete ZDE.

Informace o nakládání s osobními údaji najdete ZDE.

Video se připravuje ...