Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Testujte s Bleskem pro ženy skvělé nealkoholické pivo

31. května 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Dát si v teplém dni osvěžující pivo může být opravdu příjemné. Ale ne vždy si můžete dovolit zvednout hladinku. Právě proto se trh s nealkoholickými nápoji dost rozšířil. Ovšem najít vhodnou náhradu za pivo není tak snadné. V Krušovicích nyní vytvořili nové Královsky hořké nealko, které uspokojí vaše chutě a naplní vaše pivní očekávání.

Styl Čechů se mění

Už je to pár let, co se Češi mohli utlouct po ochucených pivech nebo jiných druzích nealko nápojů. Zdravější životní styl si žádá i oběti, co se týče posezení u sklenice piva. Nemusíte se ho vzdát úplně, výbornou alternativou jsou právě nealkoholické verze. Pití nealka s sebou přináší také řadu výhod. Bude se vám lépe spát, nebudete mít takové chutě na jídlo, nebudete oteklí a budete vstávat s čistou hlavou. Když alkohol nenahradíte sladkými limonádami, můžete pozorovat i úbytek na váze. To jsou celkem příjemné bonusy, co myslíte?

Autor: Heineken Česká republika, a.s.

Vychutnejte si chvíle pohody

Situací, kdy byste si dali opravdové pivo, a přitom se musíte spokojit s nealkem, je mnoho. Třeba když musíte řídit z grilovačky u přátel, máte před sebou dlouhý cyklovýlet nebo chcete večer dokončit něco do práce a musíte se soustředit. S novým nealkoholickým krušovickým pivem už nemusíte nic řešit. Uspokojíte chuť po pivu a přitom bude moci klidně sednout za volant.

Vyzkoušejte ho sami

Zapojte se do testování s Bleskem pro ženy a ochutnejte nové Královsky hořké nealko. Jako první si zcela jistě všimnete syté zlaté pivní barvy s krásně hustou pěnou. Po nalití ucítíte příjemnou sladovou a chmelovou chuť. Co vás určitě uhrane je hořká sladová chuť typická pro poctivé pivo. Výrazná hořkost vystoupí po čase, příjemně doznívá a nabádá k dalšímu napití. Vyváženost chutí a správný pivní říz vám zajistí dokonalý pivní zážitek.

Autor: Heineken Česká republika, a.s.

Jak se přihlásíte?

Je to velmi snadné. Stačí vyplnit na této stránce krátký formulář (viz níže) a můžete se těšit na nový královský ležák. Novinku vám zašleme domů i s návodem na správné podávání a vy se s námi pak podělíte o své chuťové dojmy. Celkem 60 z vás bude mít jedinečnou možnost otestovat nové nealko pivo v praxi. Po jeho vyzkoušení vás budeme kontaktovat e-mailem s krátkým dotazníkem. Těšíme se na vaše zkušenosti!

Pravidla testování najdete ZDE.

Informace o nakládání s osobními údaji najdete ZDE.

Video se připravuje ...