Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Každá změna počasí jde ruku v ruce se změnou kosmetiky. Zapojte se do testování!

Jak probiotika reálně pomáhají nastávajícím maminkám?
8. října 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Podzim nabírá na obrátkách. A bude hůř. V zimě vás čeká dotěrný vítr, budete čelit i nepříjemným mrazíkům. Váš obličej dostane pořádně zabrat. Chladná období se nesou v duchu oslabené imunity, suché pokožky a popraskaných rtů, které se snaží protestovat vznikem bolestivých puchýřků. Složíte zbraně, nebo se zapojíte do testování a s neduhy zatočíte?

Směs bambuckého másla, olivového oleje a kafru dělá divy

Po čem sáhnete v případě, že začnete cítit to povědomé svědivé pnutí? Blistex Lip Balzám má ochranný faktor SPF 10 a ulevuje od bolesti při výskytu nechtěných oparů. Jeho krémová textura se rychle vstřebává, vyhlazuje povrch kůže a zesiluje její ochrannou vrstvu. Směs bambuckého másla, olivového oleje a kafru zkrátka udělá radost všem.

Směs mentolu, eukalyptu a kafru zaručuje okamžité zklidnění

Přemisťování se mezi klimatizovanými či naopak přehnaně zateplenými prostory, dává zabrat jak imunitě, tak i pleti a rtům. Jakmile budou vaše suché rty volat SOS, vytaste novinku Blistex MedPlus Stick s ochranným faktorem SPF 15 a poskytněte jim okamžitou úlevu. Směs mentolu, eukalyptu a kafru zaručuje okamžité zklidnění kůže podrážděné vlivem proměnlivého počasí. Nenechte své rty trpět a dopřejte jim chladivý účinek, který hydratuje a chrání.

Směs 3 druhů másel s vůni karamelu

Máte ráda balzámy s vůni? Tak oceníte Blistex Triple Butters. Praktický pomocník odzbrojí svou chutí nejen vás, ale každého, kdo se k vašim rtům přiblíží. Jedná se o první máslový balzám na rty v tyčince s ochranným faktorem 15. Obsahuje 3 druhy másel – bambucké, které má vysoký hydratační účinek, mangové, bohaté na antioxidanty a vitaminy A, C a E a tucuma, jež dodává rtům na jemnosti. Balzám je extra krémový, má karamelovou vůni, a pokud si potrpíte na máslové příchutě, pak je to ta nejlepší volba.

Jak se zúčastnit testování?

Je to jednoduché. Stačí vyplnit krátký formulář a my vybereme 50 z vás, kterým zdarma zašleme balíček: najdete v něm zmiňovaný Blistex Lip Balzám, Blistex MedPlus Stick a Blistex Triple Butters. Po vyzkoušení vám bude na e-mailovou adresu zaslán dotazník, kde vyplníte, jak jste byly spokojené. Vše probíhá diskrétně. Těšíme se na vaše zkušenosti.

Výzva byla končena

 

PODMÍNKY PRO TESTOVÁNÍ PRODUKTU BLISTEX

 

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Video se připravuje ...