Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tento týden v Ulici: Šíma v nebezpečí a Denisa načape Roberta s Adrianou

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
5. září 2017 | 10:30

Láska, vztahy, nevěra a intriky, vypadá to, že v Ulici není měsícem lásky květen, ale právě září. Kdo na koho žárlí, komu se začínají zapalovat lýtka a kdo má co dělat, aby to všechno ukočíroval? Podívejte se, co vás čeká tento týden v Ulici.

Drama pro Gábinu

Gábina dlouho neměla štěstí v lásce a když se konečně objeví sympaťák na první pohled, musí to být za pořádně dramatických okolností. S hasičem Alešem se totiž seznámí právě tehdy, když zachraňuje malého Šímu ze stromu na školní zahradě. Co myslíte, zamilují se do sebe na první pohled, nebo si to Gábina bude muset ještě všechno nechat projít hlavou?

Tereze dochází čas

David a Tereza k sobě sice zjevně něco cítí, ale oba kolem sebe chodí jako kolem horké kaše. Iniciativu tak přebírá Alena, která cítí, že o Davida přichází. Proto mu navrhne, že ho přestěhuje sama, aby to měl pohodlné a přišel rovnou do hotového. To se ale Tereze ani trochu nelíbí. Bude to konečně ta poslední kapka, díky které Davidovi řekne, co k němu cítí?

Rozhodne se David pro Terezu, nebo zůstane s Alenou?
96,4%
3,6%
Děkujeme za Váš hlas!
1451 hlasů
54 hlasů

Robertovi začíná být horko

Robertovi situace, kdy bruslí mezi Adrianou a Denisou, začíná pomalu přerůstat přes hlavu. Adriana ho dokonce navštíví na radnici, kdy jim do romantické chvilky vpadne Denisa. Robertovi se sice podaří průšvih ještě nějak zažehnat, ale je jasné, že takhle to dál nepůjde. Praskne to na něj? A dojde dřív trpělivost Denise, nebo Adrianě?

Světlana už neví, co má dělat

Dusno u Nyklů kvůli Lumírově nespokojenosti už trvá několik dnů a Světlaně je vrcholně nepříjemné. Jenomže Lumír zkrátka chce do vrcholné politiky zpátky a ani střet zájmů ho nepřesvědčí, že by měl zůstat ještě rok doma tak, jak se se Světlanou dohodli. Jak se k celé situaci postaví ona? Rozhodne se nakonec rezignovat na post starostky?

Měla by se světlana vrátit zpátky na mateřskou a nechat starostovat Lumíra?
56,7%
43,3%
Děkujeme za Váš hlas!
347 hlasů
265 hlasů

Vše o seriálu Ulice se dočtete ZDE >>>

Autor: red