Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Co se bude dít na podzim v Ulici: Vendule vstoupí do života její bývalý

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
8. srpna 2017 | 06:00

21. srpna se na obrazovky po prázdninové pauze opět vrátí oblíbený seriál Ulice. Co čeká na vaše oblíbené hrdiny? Komu se život zkomplikuje a na koho čeká nová láska? Prozradíme vám, jak se zdánlivě beznadějným vztahem Venduly a Pavla zamíchají jejich bývalí i noví partneři.

Přestože Vilma Niklová i Lumír doufali, že se Vendula zamiluje do dobráka Pavla, ta měla oči jen pro radničního hezounka Roberta. Jenomže ten rozjíždí své hry na úplně jiných frontách a tahá za nos jak Denisu, tak Adrianu. Vendule, která si připadala pro Pavla moc dobrá, tak nakonec zbydou oči pro pláč.

Robert ji nechce a Pavel se rozhodne, že už má čekání dost, a začne chodit s Kamilou z kavárny, což ve Vendule probudí nečekanou žárlivost. A jako by toho nebylo málo, přichází do Ulice raper Mário – kluk, který Vendule zlomil srdce před rokem.

Jenomže jak už to tak bývá, místo toho, aby našel Vendulu zhroucenou a v slzách, nebude se stačit divit, jak se jeho bývalá přítelkyně změnila. Čím víc mu nevisí na rtech, tím víc o ni bude Mário opět usilovat. Jak se na něj ale bude tvářit zbytek Ulice – Vendulina rodina i Pavel?

Hlasujte v naší anketě a zítra si přečtěte, jestli dokáže Simona zvládnout jak své zdraví, tak podnikání.

Měli by Vendula a Pavel stejně skončit spolu?
81,7%
18,3%
Děkujeme za Váš hlas!
188 hlasů
42 hlasů

Vše o seriálu Ulice si přečtěte ZDE.

Autor: red