Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kvízové hry ANEB vědomostí není nikdy dost!

10. prosince 2013 | 08:53
Prezentace klienta |

Kvízové hry typu Česko Otázky a odpovědi si už našly v naší společnosti svoje nezastupitelné místo a roli. Svědčí o tom desítky tisíc prodaných kusů a narůstající počet nových titulů: Český film, Česká hudba, Česko Sport, Zlaté Česko atd. Proč jsou vlastně mezi Čechy tak oblíbené? Protože v dnešní zrychlené době, která na člověka klade čím dál větší nároky, je zkrátka užitečné být v obraze.

A nejen kvůli tomu. Díky kvízovým hrám lze získávání vědomostí a všeobecného rozhledu skloubit s příjemnou zábavou s rodinou či přáteli. Představte si tuto rodinnou situaci: prarodiče neúnavně luštící křížovky či sudoku, partner věčně vysedávající u počítače pod záminkou neodkladné práce a děti přilepené ke svým mobilům či tabletům. Někdy může být problémem vytrhnout je ze stereotypu a nalákat je na společnou inteligentní zábavu.

Kvízové hry jsou spolehlivým řešením tohoto problému. Schválně, jestli si to ještě pamatuješ? Vsadím se, že to nevíš! Kdo by se nenechal takzvaně vyhecovat? Prarodičům můžete nabídnout Česko pro pamětníky. Pro děti bude zážitkem a poučením zároveň zahrát si Moje první Česko. Pokud chcete zapojit zástupce všech generací, můžete sáhnout po základní hře Česko. Vždyť kdo by nechtěl mít chytrou rodinou, která umí držet pohromadě?

Nakupujte na Albi.cz.