Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Pořiďte svým dětem hit sezóny! Roztomilí plyšáci do mikrovlnky přichází na trh!

21. října 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Existuje snad lepší spojení něčeho roztomilého a navíc praktického, než jsou plyšové postavičky z kolekce Harmony collection? Velmi úspěšná zvířátka nejdříve doplnila série oblíbených soviček a nyní nově i parta tzv. Ponožkáčů. Hřejivá plyš je něco víc než jen plyšová hračka.

Tito plyšáci jsou nejen k pomazlení, ale navíc vás zahřejí jak na duši, tak na těle. Jejich kouzlo tkví v 100% přírodní náplni z lněných semínek provoněných tak oblíbenou a zklidňující levandulí. Stačí je vložit do mikrovlnné trouby a nechat chvilku nahřát. Vydrží pak předávat svoje teplo až dvě hodiny. Každé dítě si přece přeje pomoci od případné bolesti co nejrychleji, nebo se chce nechat zahřát v chladných dnech.

Díky Harmony collection vás i vaše ratolesti zahřeje plyšový mazlíček v každém věku. Nemusí to být nutně jen dárek pro naše nejmenší. Uleví nejen od bolesti svalů, kloubů nebo bříška, ale navíc vám za chladných nocí prohřejí studenou postel.

Autor: Albi.cz

Je to vlastně taková plyšová a trendy náhrada starých dobrých termoforů, které by neměly chybět v žádné domácnosti.

Vyzkoušejte a vyberte si z celé řady zvířátek třeba právě také novinku z tričko-ponožkového materiálu, nebo sovičku v patchworkovém kabátku. Užijete si skvělý a zasloužený relax a přitom se pomazlíte se svým plyšákem
z Harmony collection.

Autor: Albi.cz

Jak plyšáka používat? Zcela jednoduše! Stačí nahřát 2 minuty v mikrovlnné troubě a hned si můžete užít báječnou vůni a skvělý relax. Tito hřejiví plyšáci totiž uleví od bolesti svalů, kloubů nebo bříška a za chladných nocí krásně prohřejí váš pelíšek.

Nejen tedy, že uděláte svým dětem radost novou hračkou, ale dokonce jim pomůžete předejít nejrůznějších zdravotním obtížím či pocitu chladu.

Autor: Albi.cz

Více informací naleznete na http://www.albi.cz/darky-a-prani/hrejivi-plysaci/ nebo na http://www.albi.cz/darky-a-prani/hrejivi-plysaci-pro-deti/