Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zlatíčka 2014: Souboj krajů vrcholí! Poslední šance přihlásit své dítě

4. června 2014 | 12:45

Už více 2 000 dětí soupeří v největší internetové soutěži Zlatíčka 2014 o titul šampióna svého kraje. I vy máte stále ještě šanci přihlásit své "zlatíčko" a díky výměně hlasů zvítězit. Ale neváhejte, možnost zapojit se do soutěže skončí už v pondělí 9. června přesně v poledne!

Už za šest dnů končí internetové hlasování, ze kterého vzejde v každém regionu 30 semifinalistů. Ti se potom utkají v SMS hlasování o prestižní titul Zlatíčko 2014 každého ze 14 krajů. Tím se může stát pořád ještě i vaše dítě! I vy totiž máte stále ještě obrovskou šanci dostat se do finále!

Díky výměně hlasů v diskuzi soutěže, emailu, Skypu, ICQ a sociálním sítím Facebook, Twitter, Lidé.cz a dalším stále ještě můžete postavit silný hlasovací tým, který vaše dítě dostane do finále během několika hodin. Proto neváhejte s přihlášením, s každou další hodinou připravujete své "zlatíčko" o tisíce hlasů!

PŘIHLASTE SVÉ ZLATÍČKO DO SOUTĚŽE!
UDĚLAT TO MŮŽETE ZDE >>>

Tahle zlatíčka vám zaručeně vykouzlí úsměv na tváři!
Autor: archiv soutěže
420 semifinalistů se pak v následném SMS hlasování utká o prestižní titul Zlatíčko 2014 svého kraje. Komu se ale podaří dostat do finále? Pamatujte, že štěstí přeje připraveným. Nenechte se proto "uchlácholit" současným dobrým umístěním.

Největší souboje o postupová místa proběhnou v posledních hodinách hlasování. Situace se díky hlasovacím týmům může měnit každým okamžikem.

Tahle zlatíčka vám zaručeně vykouzlí úsměv na tváři!
Autor: archiv soutěže
Nepromarněte šanci hrát o ceny za 100 000 korun. Výherce, který se umístí na prvním místě, získá 30 000 korun v hotovosti, titul Zlatíčko roku 2014 a focení v oblečení od společnosti C&A včetně stylingu do časopisu Blesk pro ženy. Outfit si pak samozřejmě výherce odnese domů. Dítě na druhém místě pak získá hotovost ve výši 15 000 korun, na třetím místě 10 000 korun.

Šance na vítězství jsou velké. Vaše dítě totiž může získat nejen titul Zlatíčko Česka, ale i titul Zlatíčko kraje.