Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zlatíčka 2014: 5 videí, která vás zaručeně rozesmějí! Máte taky takové?

Natočte svého potomka, jak dělá alotria, tančí, zpívá nebo se třeba potýká s obědem. Ukažte našim čtenářům, jaká je s ním legrace, a my vám garantujeme, že o úspěch máte postaráno. Hlasy se vám pak jen pohrnou.
17. května 2014 | 13:30

Jsou roztomilé, okouzlující, bezprostřední. Děti dokáží na naší tváři vykouzlit úsměv v každé situaci. Točte a foťte proto své ratolesti, přihlašte je do soutěže Zlatíčka a udělejte z nich hvězdu. Ve hře jsou navíc ceny za 100 tisíc korun!

Soutěž o nej... dítě Česka je opět tady! Šestý ročník nejpopulárnější soutěže na českém internetu Zlatíčka 2014 odstartoval v pondělí 12. května. Rodiče a prarodiče mohou do 9. června na serveru www.bleskprozeny.cz/zlaticka vytvářet online profily svým dětem a přihlašovat jejich digitální fotografie do soutěže. Čím dřív to ale udělají, tím větší šanci mají, že jejich zlatíčko získá nejvyšší počet hlasů.

Zaujměte čtenáře

Letošní novinkou je možnost vkládat do profilu také videa, čímž svoji šanci na výhru jen zvýšíte. Natočte svého potomka, jak dělá alotria, tančí, zpívá nebo se třeba potýká s obědem. Ukažte našim čtenářům, jaká je s ním legrace, a my vám garantujeme, že o úspěch máte postaráno. Hlasy se vám pak jen pohrnou.

Kategorie Největší šmudla: 3. místo - 4168 hlasů - Lubošek Štol (2 roky)
Autor: foto od čtenáře
Navíc, uveřejníte-li na svém soutěžním profilu i video, můžete vyhrát speciální redakční cenu - velký balík produktů pro rodinnou dovolenou v hodnotě 10 000 korun. Získá ji video, které odborná porota složená ze členů redakce určí jako nejatraktivnější.

Jak na to?

Díky funkci Foto+ můžete své dítě zviditelnit tak, že mu na jeho profil přidáte video, které jste s ním natočili. Čím vtipnější, tím lepší! A můžete do galerie profilu vložit až 15 doplňkových nesoutěžních fotografií, čímž své ratolesti vytvoříte skvostnou fotogalerii a uděláte mu co nejlepší reklamu. Navíc můžete díky této službě v období určeném pro přihlašování (viz harmonogram soutěže) měnit hlavní fotografii i její barevné rámování. Službu Foto+ aktivujete zasláním SMS zprávy ve tvaru FOTO_XX (za XX vždy dosaďte číslo fotografie) na číslo 907 99 30. Cena zprávy je 30 Kč.

Podívejte se na pět nejvtipnějších videí z youtube, ve kterých hrají děti hlavní roli, a nechte se inspirovat!