Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Čtyři v tom končí: Jak vše dopadne?

17. února 2013 | 06:00

Poslední díl čtyři v tom bude velmi emotivní. Maminky se budou svěřovat se svými pocity, budou polemizovat o budoucnosti a objeví se i chvilky, které vás možná dovedou až k slzám.

Do domácností našich čtyř hrdinek totiž vstupuje předvánoční atmosféra a Vánoce. Pět večerů jsme sledovali příběhy nastávajících matek během těhotenství, porodu, šestinedělí a týdnů po něm, dnes se jejich příběhy na obrazovce uzavřou.

Poslední díl očima hrdinek. Co se stane?

Věra (32) je majitelka eventové agentury. Ani v pokročilém těhotenství se nevzdala milované práce. Je perfekcionistka a věří, že když vše dobře naplánuje, podaří se jí kariéru a mateřství skloubit.

Věra s Isabellou.
Autor: ČT
Dnes zjistí, že váží přes 69 kilo a rozhodne se s nadbytečnými kily bojovat pomocí osobního trenéra. Také si najme chůvu. Na vše bude ale dohlížet přísné oko jejího partnera. Proč?

Miky (34) doufala spolu s manželem, že po dvou dcerách se jim narodí první syn. A tak se i stalo. Žijí na rodinném statku plném zvířat, kterým Miky obětuje většinu svého času.

Po těžkém porodu syna Josífka se Miky vrací na milovaný statek za manželem Joskou, dětmi a zvířectvem.
Autor: ČT
Ani během těhotenství nehodlá slevit z ostrého pracovního tempa. Miky dojemně shrne, co ji mateřství přinášelo a přináší. Nám u toho ukápla slza.

Petra (31) pracovala v neziskovém sektoru. Během pracovní mise v Africe se seznámila se sympatickým Etiopanem Ábelem a po dvouměsíční známosti otěhotněla.

Euforii z narození prvního dítěte záhy vystřídal poporodní splín a existenční tíseň.
Autor: ČT
V dnešním díle bude řešit problémy s rodičovskými příspěvky a otázku, jak dlouho vydrží zůstat v České Republice. Je totiž velká cestovatelka, což trápí její maminku.

S Lucií (25) se život moc nepáře. Otěhotněla z náhodné známosti a dlouho váhala, zda opravdu dítě chce. 

Rodinné zázemí nemá - matka jí loni zemřela a s otcem si nikdy nebyli blízcí. V posledním díle se přestěhuje a bude řešit finanční problémy. S kým bude slavit Vánoce?

Lucie a Sophie.
Autor: ČT

Podaří se najít samoživitelce Lucii nového tatínka pro malou Sophii? Dostane Ábel přechodný pobyt, aby mohl zůstat s Petrou a malým Jonáškem v České republice? Dokáže Miky skloubit péči o tři děti s dřinou na rodinném statku? A vyjdou podnikatelce Věře její plány na návrat ke kariéře ve vlastní úspěšné firmě, jak před porodem malé Isabellky plánovala?

Sledujte naposledy příběhy "Čtyř v tom" a jejich čerstvého mateřství v neděli 17.2. od 20:00 na ČT 2.

Autor: ema