Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Nejoriginálnější dárky pro vaše teenagery, holky i kluky!

7. prosince 2012 | 15:30

Lámete si halvu, co dáte svým teenagerům pod stromeček? Překvapte je něčím originálním. Rádi vám s výběrem vánočních dárků pomůžeme!

Je to rok od roku těžší a vaše dítka jsou čím dál tím vybíravější? Ani vy jste určitě nebyli jiní, i když je pravda, že dnes je možností k výběru doopravdy hodně. Pokud ale každý rok odkládáte nákup vánočních dárků, dávejte si pozor. Zboží na pultech jak kamenných obchodů, tak i internetových e-shopů mizí téměř rychlostí světla!

Přinášíme vám koktejl originálních dárků, které by pod stromečkem rád našel nejeden teenager!

PRO HOLKY
dárky pro kluky a holky
Autor: Archiv firem

Dívky jsou (většinou) od přírodu velké parádnice, takže je určitě potěšíte doplňky, nebo oblečením. My jsme vybrali následující: Nádherné leopardí hodinky KOMONO, 1590 Kč, plstěnou roztomilou brož s motivem ptáčka, 125 Kč, roztomilé růžové ponožky Happy Socks, 199 Kč, stylové sobí náušnice, info o ceně na deers.cz, bohatý balíček plný báječné kosmetiky, který potěší každou parádnici, Essence, 589 Kč a spousty dalších věcí.

PRO KLUCI
dárky pro kluky a holky
Autor: Archiv firem

U chlapců je daleko těžší zvolit dárek, který by si přáli, nebo by ho alespoň z části ocenili. My jsme vybrali: Originální a vtipná lahev na pití s hlavičkou panáčka LEGO, 199 Kč, stylový a funkční fotoaparát Olympus, info o ceně v prodejnách, vychytaný kartáček Braun odstraní až o 100% více zubního plaku, než ostatní manuální kartáčky, 4500 Kč, hladkou tvář bude mít dopívající muž se strojkem Gillette, 465 Kč, na ruku mu pořiďte hodinky Rado a na záda designový batoh Herschel, 2290 Kč!

Autor: ema