Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Zlatíčka 2011: Jak dostat i Vaše dítě do Blesku?

Baruška (6)
11. října 2011 | 23:27

Pochlubte se svým zlatíčkem celému světu! Nezáleží na tom, zda máte doma andílka s buclatými tvářičkami, roztomilou princeznu, nebo malého rošťáka. Stačí jen každý den číst naše noviny a pak už jen v předem vyhlášený čas přihlásit fotku do soutěže. Šanci má úplně každý.

Se začátkem oblíbené soutěže Zlatíčka jste nás zaplavili žádostmi o otištění fotek vašich dětí v deníku Blesk. Jeho kapacita však není neomezená. Vždyť jen během prvního dne soutěže jste do galerie vložili více než 5000 fotek. Takové množství se na naše stránky zkrátka nevejde. Nevěšte ale hlavu! Našli jsme skvělé řešení.

Protože vám chceme vyjít vstříc, připravili jsme pro vás jedinečnou akci. Každý den vyhlásíme prostřednictvím našich novin tzv. Happy hour. Díky »šťastné hodince« tak bude mít šanci každý z vás. Prvních deset přihlášených fotografi í bude vždy druhý den otištěno.

Začínáme už ve středu! Hledejte každý den vyhlášený čas na stránkách deníku spolu s deseti prvními zlatíčky z předchozího dne. I vaše dítě může být už zítra v Blesku.

Přihlášku do soutěže, galerii již přihlášených fotografií a pravidla soutěže naleznete ZDE.

Autor: Lenka Chvostová, mivrk