Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zuzana Belohorcová: Moje miminko bude jezdit ve Ferrari

Fotografie
27. srpna 2009 | 12:27

Moderátorka a modelka Zuzana Belohorcová (33) si těhotenství užívá. A protože je její partner Vlasta Hájek (32) milovníkem značky Ferrari, vybrala si také kočárek s koněm ve znaku.

Přijít do jiného stavu se jí podařilo hned, jak se s partnerem Vlastou Hájkem (32) rozhodla, že si udělají potomka.

"Zatím nevím, jestli to bude kluk nebo holka. Ale jakmile se to dozvím, rozhodně s tím nebudu dělat tajnosti a všem to prozradím. Teď půjdu na genetické testy, když dobře dopadnou, začnu nakupovat na miminko," prozradila novinářům Belohorcová.

Ale kočárek si už vybrala: "Můj partner je milovník rychlých aut značky Ferrari. A tak jsem si vybrala kočárek stejné značky. Ale šlo mi i to, aby kočárek byl zdravotně správný a pohodlný pro miminko," řekla pro super.cz Belohorcová.

A volba je to opravdu dobrá. Stejně jako jsou rudé sportovní vozy vyráběny s ohledem na bezpečnost řidičů, je i sportovní kočárek této značky stabilní a vybavený 5bodovými bezpečnostními pásy. Kočárek stojí cca 10 000 Kč.

 

Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek
Autor: Blesk - Jindřich Starý

Rodiče Zuzany Belohorcové mají z dcery radost. Když jim svěřila, že je těhotná, byli přímo nadšeni. "Maminka plakala štěstím a tatínek připomněl, že by to měl být kluk, protože má doma samé ženské. Moje sestra jim dala první vnučku, a když to bude vnuk, bude můj tatínek moc šťastný. Ale když to bude holčička, také ji bude mít prý moc rád," raduje se Zuza.

 

Autor: lena, INT, jos