Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Strach Belohorcové: Budu dobrá máma?

Fotografie
6. listopadu 2009 | 05:00

Bývalá učitelka sexu Zuzana Belohorcová (33), která je v 7. měsíci těhotenství nemá strach z porodu, ale z toho, jestli bude dost dobrá máma.

Obává se, jestli se bude umět po narození dostatečně postarat o svoji prvorozenou dcerku Salmu. Problém je, že její matka bydlí daleko a Zuzana chce i nadále žít s přítelem Vlastou Hájkem (33) v Česku. Sympatické blondýnce tak nezbývá, než se spolehnout sama na sebe, nebo si dát poradit od jiných maminek.

„Z porodu strach nemám. Vždyť proč bych se měla bát? Některé ženy tvrdí, že zažily těžký porod, jiné ani nevěděly, že rodí. Myslím, že když to zvládlo tolik maminek, zvládnu to i já,“ doufá sexbomba.

Hlavu si však dělá z něčeho jiného: „Často přemýšlím, jestli se budu umět postarat o dítě. Budu vědět, co jí mám dát jíst? A poznám vůbec, co malé chybí?“ svěřila se Zuzka, která si však ráda nechá poradit. „Nemám s dětmi zkušenosti, takže si budu muset nechat poradit. Tím, že je moje máma daleko, to budu mít složitější. Ale kamarádky mi doufám pomůžou,“ dodala Zuzana.

Zuzana Belohorcová
Autor: Foto CK Blue

Autor: Čas.sk, brum