Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Revoluce ve vaření

24. června 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Žijeme v uspěchané a hektické době. Pro mnoho z nás se příprava oběda nebo večeře stala pouze rutinní záležitostí a zapomněli jsme si jídlo opravdu vychutnávat. Máme tolik povinností, že nám nezbývá čas ani chuť vymýšlet nové pokrmy a následně trávit hodiny v kuchyni. Vaříme bez nápadu, nudně a fádně. Případně nevaříme vůbec.

 

MAGGI Nápady přicházejí s řešením – revoluční novinkou Šťavnatý steak, která představuje úplně nový koncept vaření. Voňavé, šťavnaté a dokonale ochucené maso, si nyní můžete připravit na pánvi ve speciálním papíře na pečení PAPYRUS® bez přidání kapky oleje!

Dejte sbohem chuťově nevýrazným a okoukaným jídlům a překvapte vaši rodinu žhavou kulinářskou novinkou MAGGI Nápady Šťavnatý steak! V praktickém sáčku najdete čtyři papíry na pečení, pokryté chutnou směsí koření a bylinek, určené na přípravu čtyř voňavých a chuťově vyvážených steaků. Již nikdy se vám nestane, že maso špatně ochutíte. MAGGI Nápady vám pokaždé zaručí stejně skvělý výsledek.

Šťavnatý steak s provensálským kořením.
Autor: Maggi

Nechejte se inspirovat originálními Nápady od MAGGI! Přijdou vhod všem, kteří si chtějí chutné jídlo připravit velmi rychle a jednoduše. Díky přípravě na pečícím papíře na vás po jídle nebude čekat hora špinavého nádobí a už nikdy nebudete muset drhnout zamaštěnou pánev či ušpiněný sporák od oleje.

MAGGI jednoduše opět drží krok s dobou a vychází vstříc všem moderním a zaneprázdněným ženám. Dopřejte si teplé a kvalitní jídlo i během hektických pracovních dnů a přesvědčte se, že příprava nápaditého a chutného jídla nemusí znamenat hodiny komplikovaného vyváření.

Vyzkoušejte tuto unikátní novinku od MAGGI, která na trhu nemá konkurenci! Dopřejte si šťavnaté maso připravené bez přidaného oleje a ochucené vyváženou směsí bylinek a koření, která neobsahuje glutaman sodný ani konzervační látky.

Tak co, vyberete si MAGGI Nápady Šťavnatý steak s provensálským kořením nebo MAGGI Nápady Šťavnatý steak s česnekem?

Dobrou chuť!

Šťavnatý steak s česnekem.
Autor: Maggi

MAGGI  Nápady Šťavnatý steak – Návod na přípravu

Přidejte:

•    600 g kuřecích prsíček

Postup:

1.    Vezmeme plátek kuřecích prsíček (naklepaných asi na 1,5 cm) a položíme ho dovnitř papíru na pečení, který je přibalený v sáčku Maggi Nápady (v každém sáčku najdete 4 samostatné papíry na pečení).
2.    Pečicí papír Papyrus® přeložíme přes maso, lehce přitlačíme (aby se papír přichytil k masu) a dáme na mírně rozehřátou pánev (není potřebné přidávat tuk ani olej!) Restujeme na mírném ohni 5 minut z každé strany (pokud je plátek silnější než 2 cm, restujeme ho 7-8 minut z každé strany)
3.    Orestovaný steak vyndáme z papíru a servírujeme.

Tip: Pokud se začnou bylinky na papíru Papyrus® připalovat, snižte teplotu a pečte déle (7-8 minut z každé strany), dokud se maso nepropeče.

Tento produkt není vhodný pro použití v mikrovlnné troubě.

Postup přípravy.
Autor: Maggi