MAGGI Nápady přicházejí s řešením – revoluční novinkou Šťavnatý steak, která představuje úplně nový koncept vaření. Voňavé, šťavnaté a dokonale ochucené maso, si nyní můžete připravit na pánvi ve speciálním papíře na pečení PAPYRUS® bez přidání kapky oleje!
Dejte sbohem chuťově nevýrazným a okoukaným jídlům a překvapte vaši rodinu žhavou kulinářskou novinkou MAGGI Nápady Šťavnatý steak! V praktickém sáčku najdete čtyři papíry na pečení, pokryté chutnou směsí koření a bylinek, určené na přípravu čtyř voňavých a chuťově vyvážených steaků. Již nikdy se vám nestane, že maso špatně ochutíte. MAGGI Nápady vám pokaždé zaručí stejně skvělý výsledek.
Nechejte se inspirovat originálními Nápady od MAGGI! Přijdou vhod všem, kteří si chtějí chutné jídlo připravit velmi rychle a jednoduše. Díky přípravě na pečícím papíře na vás po jídle nebude čekat hora špinavého nádobí a už nikdy nebudete muset drhnout zamaštěnou pánev či ušpiněný sporák od oleje.
MAGGI jednoduše opět drží krok s dobou a vychází vstříc všem moderním a zaneprázdněným ženám. Dopřejte si teplé a kvalitní jídlo i během hektických pracovních dnů a přesvědčte se, že příprava nápaditého a chutného jídla nemusí znamenat hodiny komplikovaného vyváření.
Vyzkoušejte tuto unikátní novinku od MAGGI, která na trhu nemá konkurenci! Dopřejte si šťavnaté maso připravené bez přidaného oleje a ochucené vyváženou směsí bylinek a koření, která neobsahuje glutaman sodný ani konzervační látky.
Tak co, vyberete si MAGGI Nápady Šťavnatý steak s provensálským kořením nebo MAGGI Nápady Šťavnatý steak s česnekem?
Dobrou chuť!
MAGGI Nápady Šťavnatý steak – Návod na přípravu
Přidejte:
• 600 g kuřecích prsíček
Postup:
1. Vezmeme plátek kuřecích prsíček (naklepaných asi na 1,5 cm) a položíme ho dovnitř papíru na pečení, který je přibalený v sáčku Maggi Nápady (v každém sáčku najdete 4 samostatné papíry na pečení).
2. Pečicí papír Papyrus® přeložíme přes maso, lehce přitlačíme (aby se papír přichytil k masu) a dáme na mírně rozehřátou pánev (není potřebné přidávat tuk ani olej!) Restujeme na mírném ohni 5 minut z každé strany (pokud je plátek silnější než 2 cm, restujeme ho 7-8 minut z každé strany)
3. Orestovaný steak vyndáme z papíru a servírujeme.
Tip: Pokud se začnou bylinky na papíru Papyrus® připalovat, snižte teplotu a pečte déle (7-8 minut z každé strany), dokud se maso nepropeče.
Tento produkt není vhodný pro použití v mikrovlnné troubě.