MAGGI Nápady přicházejí s řešením – revoluční novinkou Šťavnatý steak, která představuje úplně nový koncept vaření. Voňavé, šťavnaté a dokonale ochucené maso, si nyní můžete připravit na pánvi ve speciálním papíře na pečení PAPYRUS® bez přidání kapky oleje!
Dejte sbohem chuťově nevýrazným a okoukaným jídlům a překvapte vaši rodinu žhavou kulinářskou novinkou MAGGI Nápady Šťavnatý steak! V praktickém sáčku najdete čtyři papíry na pečení, pokryté chutnou směsí koření a bylinek, určené na přípravu čtyř voňavých a chuťově vyvážených steaků. Již nikdy se vám nestane, že maso špatně ochutíte. MAGGI Nápady vám pokaždé zaručí stejně skvělý výsledek.
![](https://1884403144.rsc.cdn77.org/foto/maggi/Zml0LWluLzQ1MHg0NTAvZmlsdGVyczpxdWFsaXR5KDg1KTpub191cHNjYWxlKCkvaW1n/1788256.jpg?v=0&st=Bnx2x4j8ykSWu4hQPFFLNyKad49W-Lm8akzbqANGr00&ts=1600812000&e=0)
Nechejte se inspirovat originálními Nápady od MAGGI! Přijdou vhod všem, kteří si chtějí chutné jídlo připravit velmi rychle a jednoduše. Díky přípravě na pečícím papíře na vás po jídle nebude čekat hora špinavého nádobí a už nikdy nebudete muset drhnout zamaštěnou pánev či ušpiněný sporák od oleje.
MAGGI jednoduše opět drží krok s dobou a vychází vstříc všem moderním a zaneprázdněným ženám. Dopřejte si teplé a kvalitní jídlo i během hektických pracovních dnů a přesvědčte se, že příprava nápaditého a chutného jídla nemusí znamenat hodiny komplikovaného vyváření.
Vyzkoušejte tuto unikátní novinku od MAGGI, která na trhu nemá konkurenci! Dopřejte si šťavnaté maso připravené bez přidaného oleje a ochucené vyváženou směsí bylinek a koření, která neobsahuje glutaman sodný ani konzervační látky.
Tak co, vyberete si MAGGI Nápady Šťavnatý steak s provensálským kořením nebo MAGGI Nápady Šťavnatý steak s česnekem?
Dobrou chuť!
MAGGI Nápady Šťavnatý steak – Návod na přípravu
Přidejte:
• 600 g kuřecích prsíček
Postup:
1. Vezmeme plátek kuřecích prsíček (naklepaných asi na 1,5 cm) a položíme ho dovnitř papíru na pečení, který je přibalený v sáčku Maggi Nápady (v každém sáčku najdete 4 samostatné papíry na pečení).
2. Pečicí papír Papyrus® přeložíme přes maso, lehce přitlačíme (aby se papír přichytil k masu) a dáme na mírně rozehřátou pánev (není potřebné přidávat tuk ani olej!) Restujeme na mírném ohni 5 minut z každé strany (pokud je plátek silnější než 2 cm, restujeme ho 7-8 minut z každé strany)
3. Orestovaný steak vyndáme z papíru a servírujeme.
Tip: Pokud se začnou bylinky na papíru Papyrus® připalovat, snižte teplotu a pečte déle (7-8 minut z každé strany), dokud se maso nepropeče.
Tento produkt není vhodný pro použití v mikrovlnné troubě.
![](https://1884403144.rsc.cdn77.org/foto/maggi/Zml0LWluLzQ1MHg0NTAvZmlsdGVyczpxdWFsaXR5KDg1KTpub191cHNjYWxlKCkvaW1n/1788257.jpg?v=0&st=RNXH5J6ld32Q6iaPVj7jzncahFhJciwq1EBH0Th9yt4&ts=1600812000&e=0)