Grilovaný sumeček s kmínem
30 min. | hlavní chod | 956 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce
Filety ochucené solí, pepřem a citronovou šťávou, pečené na grilu a ozdobené pažitou. Můžeme podávat s hlávkovým salátem. Výborný lehký oběd, nebo večeře.Šťavnatá vepřová panenka na špenátu
60 min. | hlavní chod | 1 566 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce
Pro milovníky chutného masa je tu vepřová panenka orestovaná na olivovém oleji s bramborami, paprikou a šalotkou. Podáváme na špenátu s dresinkem z jogurtu a česneku.Losos s houbovou omáčkou
40 min. | hlavní chod | 2 768 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce
Losos obležený bylinkovým máslem a opečený na olivovém oleji, přelitý houbovou omáčkou dochucenou smetanou a koňakem. Podáváme s těstovinami.Máslové kuře s česnekem a rozmarýnem
120 min. | hlavní chod | Velikonoce | 2 695 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce
Kuře plněné směsí z česneku, rozmarýnu, másla a citronové šťávy, pečené na bramborách s pancettou a bílém víně.