Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Oblačno 16°C

Leoš Mareš slaví 48. narozeniny! Prohlédněte si unikátní časosběrný průřez jeho životem!

Video se připravuje ...
Leoš Mareš slaví 48. narozeniny! Prohlédněte si unikátní časosběrný průřez jeho životem!
VIDEO: Prostě fenomén!
27. dubna 2024 | 05:00

Leoš Mareš, jeden z nejoblíbenějších českých moderátorů, slaví 48. narozeniny. A rozhodně na to nevypadá! Jasně, vrásky mu upřít nemůžeme, ale charisma, vypracovaná postava, rebelský úsměv a bujná kštice (pokud si ji tedy zrovna neoholí) dokazují, že u něj je věk opravdu jen číslo. Podívejte si na unikátní video průřez jeho životem, kdy se ze současnosti postupně dostanete až do jeho dětství. 

Pán kožichů z milénia

Rodáka z Berouna si většina z nás pamatuje jako "Pána kožichů". Přesně tak se totiž dostal po povědomí široké veřejnosti kolem roku 2001, kdy pod touto přezdívkou vystupoval na svých koncertech. 

Autor: Instagram; Profimedia

Mezi největší Leošovy kariérní milníky patří ovšem už rok 1998, kdy začal na Evropě moderovat Ranní show, kterou s Patrikem Hezuckým uvádí dodnes a která patří mezi nejpopulárnější rozhlasové pořady.

Jak vypadal jako dítě nebo teenager?

Jak Leoš Mareš vypadá dnes, všichni moc dobře víme, a to i díky jeho instagramovému profilu, na kterém je velmi aktivní. Jak ale vypadal jako dítko školou povinné nebo jako teenager? Působil jako lamač srdcí, nebo spíš jako šprt, kterého holky nezajímají? To zjistíte v časosběrném videu v úvodu článku, ve kterém se postupně dostanete až do jeho dětství!

Autor: Profimedia

Časosběrné video si z celého Leošova života si pusťte v úvodu článku!

Autor: Johana Fundová, Prostě fenomén